Suma astronomică cerută de o femeie pentru un apartament la Cluj, pe durata Untold. De aceiași bani se poate lua o casă în alte țări

Suma astronomică cerută de o femeie pentru un apartament la Cluj, pe durata Untold. De aceiași bani se poate lua o casă în alte țări

Untold atrage zeci de mii de fani din toate colțurile lumii, iar proprietarii care își închiriază casele pe durata celor 4 zile pot să câștige sume fabuloase.

Imagine ilustrativă. FOTO: Pixabay

Imagine ilustrativă. FOTO: Pixabay

O femeie din Cluj își închiriază apartamentul pe durata celor 4 zile pe care are loc festivalul Untold pentru 38.000 de lei. Cu acești bani se poate închiria un apartament la Cluj pe durata unui an întreg, dar în același timp se poate cumpăra o casă cu grădină în Ungaria. „Adevărul” a scris despre casele care se vând și cu 7.000 de euro în țara vecină, aflate la mare căutare printre românii din Vestul țării, dar mai nou chiar și printre cei din alte regiuni istorice, din Moldova și Muntenia.

Și-a găsit client în câteva ore

Apartamentul închiriat pentru aproape 8.000 de euro are o singură cameră, o baie și o bucătărie și o suprafață de 40 mp. Conform anunțului postat până de curând pe Booking.com, apartamentul este situat la 3,7 kilometri de centrul orașului și are un rating excelent de 9.8, din 115 recenzii.

image

Potrivit Știri de Cluj , prețul imens nu a fost un impediment, iar apartamentul s-a închiriat în doar câteva ore de la postarea anunțului.

Și alte apartamente similare au fost închriate pentru sume asemănătoare. Spre exemplu, un apartament în Parcul Rozelor a fost închiriat pentru 34.000 de lei, tot pe parcursul celor 4 zile ale festivalului.

image

Untold de 5 stele

Festivalul Untold 2024 va avea loc în acest an în perioada 8-12 august, la Cluj.

Pentru cea de-a 9-a ediție organizatorii le pregătesc fanilor o nouă experiență alături de cele mai mari nume din industria muzicală: Lenny Kravitz, Sam Smith, Louis Tomlinson, Burna Boy, Tom Grennan și cei mai mari DJ ai lumii: Swedish House Mafia, Martin Garrix, FISHER, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Carl Cox, Black Coffee, Solumun și mulți alții.

Anul trecut, bugetul festivalului a fost de peste 20 de milioane de euro , iar experții au estimat că cele aproximativ 400.000 de persoane care au luat parte la festival au lăsat în Cluj zeci de milioane de euro, o rețetă adevărată de succes. În acest an, bugetul va crește ușor.

Pe locul 3 la nivel mondial în topul celor mai bune festivaluri

Recent, Untold a primit încă o confirmare că este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume. În 2024 festivalul Untold marchează o urcare spectaculoasă de trei poziții în singurul clasament dedicat industriei de evenimente. Astfel, Untold ocupă locul 3 in topul celor mai mari festivaluri din lume , dupa Tomorrowland și EDC Las Vegas și a devansat festivaluri cu zeci de ani de tradiție precum ULTRA Music (Miami) Coochella, Glastonbury, EDC Las Vegas, Lollapalooza, Sziget, Amsterdam Music Festival, Sunburn, Burning Man, Parookaville sau Mysteryland.

Realizat de publicația britanică DJ Mag, Top 100 Festivals evaluează cele mai mari 100 de festivaluri din întreaga lume. Clasamentul este construit pe baza voturilor primite din partea fanilor de festival și reflectă atât popularitatea cât și impactul pe care îl au aceste evenimente.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Așa o fi?

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucrainenii ar fi atacat o bază militară din Rusia unde se află temutele rachete Satan. Militarii au abandonat totul și au fugit