Soldații ruși comit jafuri în localitățile evacuate din regiunea Kursk, în așteptarea armatei ucrainene VIDEO

Soldații ruși comit jafuri în localitățile evacuate din regiunea Kursk, în așteptarea armatei ucrainene VIDEO

Armata rusă continuă seria jafurilor în așezările din regiunea Kursk, care au fost evacuate din cauza ofensivei Forțelor Armate ucrainene.

Soldații ruși au jefuit depozitul unui magazin din Kursk FOTO X

Soldații ruși au jefuit depozitul unui magazin din Kursk FOTO X

Un incident a fost înregistrat în satul Zvannoie, din care civili au fost evacuați recent, aflat la aproximativ 20 km de linia frontului în regiunea Kursk. Forțele Armate ucrainene încă nu au ajuns în această localitate. Armata rusă, în loc să pregătească zona pentru apărare, este ocupată cu jafuri.

Astfel, a fost jefuit punctul de livrare a comenzilor magazinului online rusesc Wildberries, în seara zilei de 23 august. Soldații au deschis pachetele pregătite pentru clienți și au luat obiecte de valoare.

Conducerea militară și politică a Federației Ruse, precum și canalele media rusești, păstrează tăcerea în această chestiune.

Locuitorii satului Glușkovo, aflat în vecinătate, se plâng și ei de jafuri și așteaptă sosirea armatei ucrainene. Toate magazinele și farmaciile, fără excepție, au fost sparte. Un localnic a filmat consecințele jafurilor.

Amintim că pe 17 august, „oamenii lui Kadîrov” au fost surprinși într-un video, jefuind un magazin de comunicații într-una dintre așezările evacuate din regiunea Kursk.

Incidentul a provocat un mare scandal în canalele de propagandă ”Z”, dar autoritățile și armata rusă nu au reacționat în niciun fel. Nici presa de stat rusă nu vorbește despre astfel de cazuri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Mi-ați oferit, la prețul de 400.000 de euro, prilejul să-mi sfârșesc cursa vieții împăcat cu mine” / Gabriel Liiceanu, despre amenzile Consiliului Co…

2 Foarte interesante amănunte!

3 VIDEO Imagini rare surprinse într-o pădure din România

4 VIDEO „Soldații invizibili” care au bătut rușii în Kursk? Putin vorbește de mercenari SUA

5 E haos peste tot în Rusia / Deținuții au luat mai mulți ostatici într-o închisoare din Volgograd