Slovacii despre posibilul blat cu România: declarația vedetei Lobotka va face înconjurul Europei

Slovacii despre posibilul blat cu România: declarația vedetei Lobotka va face înconjurul Europei

România – Slovacia e partida care va naște discuții aprinse, în contextul în care o eventuală remiză, la Frankfurt, va trimite ambele naționale în optimile Euro 2024. Deja s-a vorbit intens despre acest posibil „blat“ în presa internațională. Iar subiectul a fost comentat și de Mihai Stoichiță (șeful Comisiei Tehnice FRF) care a pus gaz pe foc prin niște declarații nesăbuite, după cum Adevărul a notat aici.

Stanislav Lobotka. FOTO: Facebook

Stanislav Lobotka. FOTO: Facebook

Spre deosebire de oficialul FRF, vedeta slovacilor, Stanislav Lobotka (29 de ani), a fost mult mai diplomat când a fost chestionat despre un posibil aranjament în partida România – Slovacia. Potrivit sport.ro, Lobotka a admis că naționala sa va juca mai precaut, însă doar spre finalul întâlnirii. Altfel, Lobotka a insistat că slovacii vor aborda meciul la victorie pentru a-și face suporterii fericiți.

Ce a spus Stanislav Lobotka despre România – Slovacia?

*Antrenorul ne împinge să vrem să câștigăm, indiferent de numele adversarului. Dacă mai sunt zece minute rămase din meci, iar scorul e egal și știi că te califici la acel scor, s-ar putea să fie diferit. Dar să joci pentru un egal, încă de la începutul meciului, e foarte periculos. Vom aborda partida cu intenția de a câștiga și de a termina grupa pe prima poziție.

Clasament jpg

Reporterul „Adevărul“, Paul Cirican, un jurnalist cu peste două decenii de experiență, prezent la mai multe competiții majore de-a lungul anilor, va transmite din Germania. De acolo, va realiza reportaje și va urmări parcursul tricolorilor la turneul final.

Când și unde joacă România la Euro 2024, în grupa E

*17 iunie: ROMÂNIA – Ucraina 3-0 (Munchen), Belgia – Slovacia 0-1 (Frankfurt)

*21 iunie: Slovacia – Ucraina 1-2 (Dusseldorf)

*22 iunie: Belgia – ROMÂNIA 2-0 (Koln)

*Mâine: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19.00), Ucraina – Belgia (Stuttgart, 19.00)

Se califică în faza optimilor de finală primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune patru locuri trei din toate cele șase grupe Euro 2024.

Pro TV, Pro Arena și platforma VOYO transmit Campionatul European din Germania. Echipa de comentatori va fi formată din Cristian Pintea, Ion Alexandru, Mihai Dedu și Andrei Grecu.

Lotul României

*Portari: Niță (Gaziantep), H. Moldovan (Atletico Madrid), Târnovanu (FCSB)

*Fundași: Rațiu (Rayo Vallecano), Mogoș (CFR Cluj), Drăgușin (Tottenham), Racovițan (Rakow), Rus (Pafos), Nedelcearu (Palermo), Burcă (Al-Okhdood), Bancu (Universitatea Craiova)

*Mijlocași: Sorescu (Gaziantep), M. Marin (Pisa), Cicâldău (Konyaspor), R. Marin (Empoli), Stanciu (Damac), Șut (FCSB), Olaru (FCSB), Man (Parma), Mihăilă (Parma), I. Hagi (Alaves), Coman (FCSB)

*Atacanți: Drăguș (Gaziantep), Pușcaș (Bari), Alibec (Muaither), Bîrligea (CFR Cluj)

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii