Sinner, de neoprit la US Open: scăpat de cazul de dopaj, italianul e în semifinale

Sinner, de neoprit la US Open: scăpat de cazul de dopaj, italianul e în semifinale

Italianul Jannik Sinner, numărul unu mondial, s-a calificat în semifinalele US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, învingându-l în patru seturi, 6-2, 1-6, 6-1, 6-4, pe rusul Daniil Medvedev, miercuri la New York.

Jannik Sinner. FOTO: Arhiva Adevărul

Jannik Sinner. FOTO: Arhiva Adevărul

Sinner (23 ani), campion la Australian Open 2024, este jucătorul cu cele mai multe victorii obţinute la turneele majore în acest sezon (21), reuşind să atingă penultimul act la toate cele patru competiţii de Grand Slam din circuit. El s-a impus după două ore şi 39 de minute de joc în faţa lui Medvedev, ocupantul locul 5 ATP şi câştigătorul trofeului la Flushing Meadows în 2021.

Potrivit Agerpres, italianul îl va avea ca adversar în penultimul act pe britanicul Jack Draper (25 ATP), care a reuşit să-l învingă în trei seturi, 6-3, 7-5, 6-2, pe australianul Alex de Minaur, numărul 10 mondial.

Draper (22 ani) nu a avut nicio emoţie la prima partidă din cariera sa pe terenul Arthur Ashe, reuşind să se impună în două ore şi şapte minute, etalând un tenis de nivel înalt.

De menţionat că jucătorul britanic nu a cedat niciun set în cele cinci meciuri disputate până acum la turneul newyorkez.

Cealaltă semifinală de la US Open 2024 va fi una 100% americană, între Taylor Fritz (12 ATP) şi Frances Tiafoe (20 ATP).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Când strugurii sunt acri... „Puștoaice de 18-19 ani, nu știu să scrie sau să citească” / Ion Țiriac e convins că totul s-a schimbat

2 O româncă nu a mai suportat viața în Germania și s-a întors acasă. „Nu vreau copiii mei să facă parte din acest sistem”

3 Țiriac, exploziv / a pus performanțele Serenei pe seama dopajului! Metoda Williams, descrisă detaliat

4 Tânăr din Maramures, găsit sfâșiat brutal de o ursoaică în zona montană „Piciorul Piercii”

5 România, chemată să doboare dronele rusești deasupra Ucrainei. Riscăm un război total cu Rusia?