Simona Halep revine după 5 luni de pauză. Adversar accesibil în primul tur la Hong Kong. Când are loc meciul

Simona Halep revine după 5 luni de pauză. Adversar accesibil în primul tur la Hong Kong. Când are loc meciul

După o lungă perioadă în care a fost chinuită de o accidentare, Simona Halep va reveni în circuitul WTA. Românca va onora invitația primită de la organizatorii turneului WTA 125 de la Hong Kong (30 septembrie - 6 octombrie) și și-a aflat în urmă cu câteva minute adversara din primul tur.

Simona Halep își poate recupera zâmbetul pierdut. Foto EPA EFE

Simona Halep își poate recupera zâmbetul pierdut. Foto EPA EFE

Ea va da piept cu Arina Rodionova, o australiancă de pe locul 114 mondial, pe 1 octombrie. Românca a evitat oponente de calibru mai mare, la startul competiției aliniindu-se la start multe jucătoare cu nume din tenisul feminin, cele mai rezonabile fiind Daniele Collins, Leylah Fernandez sau Emma Răducanu.

Simona Halep a anunțat sâmbătă că va reveni pe teren mai repede decât era de așteptat. Dubla campioană de Grand Slam s-a recuperat 100% după accidentarea la genunchi și va fi pe teren încă de săptămâna viitoare, când va concura la turneul WTA 125 de la Hong Kong.

Simona Halep a jucat numai două meciuri în acest an

Alte două românce sunt pe lista de start: Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse. E foarte posibil ca prima să sară peste acest turneu, deoarece ea este încă angrenată la turneul WTA 1000 de la Beijing, unde s-a calificat în 16-mile de finală. Jaq va juca luni împotriva Karolinei Muchova și în cazul unei victorii va sări cu siguranță peste turneul din Hong Kong. Ruse o va întâlni în primul tur la Hong Kong pe americanca Alycia Parks.

Simona Halep a jucat numai două meciuri de când i s-a încheiat perioada de suspendare. În martie, românca a participat la turneul WTA 1000 de la Miami, unde a pierdut în 3 seturi în fața Paulei Badosa. În mai, s-a retras Trophee Clarins, din duelul cu americanca McCartney Kessler din runda inaugurală. După turneul WTA 125 de la Hong Kong, Simona Halep va mai participa la alte două competiții asiatice în perioada următoare: la Tokyo, unde nu a conformat încă participarea (WTA 500 - 21-27 octombrie) și Hong Kong Tennis Open (WTA 250 - 28 octombrie - 3 noiembrie).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Avertismentul serviciilor secrete americane despre războiul din Ucraina

2 Pe asta ați văzut-o?

3 Băsescu / „Dacă ar fi să aleg dintre toți aceștia, este clar că cel mai potrivit pentru funcția de președinte este Ciucă”

4 Foarte interesant!

5 Hassan Nasrallah, liderul Hezbollah, a fost ucis. Gruparea şiită a ripostat cu puțin timp în urmă