Simona Halep, anunț în privința viitorului său. Încotro o apucă, după ce accidentările nu-i dau pace

Simona Halep, anunț în privința viitorului său. Încotro o apucă, după ce accidentările nu-i dau pace

Simona Halep a transmis primul mesaj pe rețelele de socializare după retragerea prematură de la Paris, unde s-a retras în primul tur din cauza problemelor medicale. Românca dă asigurări că este optimistă, că se va recupera și că își va continua călătoria în tenis.

La Trophee Clarins, Simona Halep a abandonat în primul tur. Foto Facebook

La Trophee Clarins, Simona Halep a abandonat în primul tur. Foto Facebook

Fosta lideră a clasamentului mondial a abandonat în setul doi al confruntării cu americanca McCartney Kessler la Trophee Clarins, după ce câștigase primul set. Simona Halep a acuzat probleme medicale la genunchi și a decis să se retragă, pentru a nu risca o accidentare mai gravă . Perioada de 18 luni în care a stat în afara terenului își pune serios amprenta asupra stării sale fizice, astfel că românca va lua o nouă pauză forțată.

Deja s-a retras de la turneul de săptămâna viitoare, de la Rabat, unde fusese invitată, apoi nu va participa la Roland Garros, unde nu a primit wild-card din partea organizatorilor. Simona va rata, aproape sigur, Jocurile Olimpice (26 iulie - 11 august) - unde avea, oricum, șanse minime să ajungă -, dar poate pierde și Wimbledon (1-15 iulie).

Continuă singură, fără antrenorul Carlos Martinez

După forfait-ul de la Paris, Simona Halep a făcut primele declarații, postate pe rețelele de socializare. Jucătoarea de tenis, care între timp a renunțat la colaborarea cu antrenorul spaniol Carlos Martinez, spune că rămâne optimistă și speră că drumul ei în tenis va continua, chiar dacă până acum nu a reușit să lege victoriile de la revenire sau să câștige vreun meci, de când i-a expirat suspendarea.

"Ei bine, nu a fost așa cum am sperat pe teren. Durerea de la genunchi, care persistă de la Miami a revenit și, din păcate, nu am putut continua. Nu este modul în care mi-aș fi dorit să îmi petrec timpul la Paris, dar nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară. Mă voi odihni și apoi voi continua să muncesc și să cred în continuare în călătoria mea. Vă mulțumesc celor care mă susțineți, văd mesajele voastre și înseamnă enorm pentru mine", a scris Simona Halep, pe Instagram.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii