Și-au aruncat în aer apartamentul, după o joacă prostească. Ce au putut să facă doi locuitori ai unui bloc din Vulcan

Și-au aruncat în aer apartamentul, după o joacă prostească. Ce au putut să facă doi locuitori ai unui bloc din Vulcan

Locatarii unui bloc din orașul Vulcan, județul Hunedoara, au trăit clipe de coșmar, noaptea trecută, după o explozie puternică urmată de un incendiu violent într-un apartament situat la etajul trei, arată Observator Antena 1.

Explozia a pornit de la o joacă prostească, după ce unul dintre cei doi oameni aflați în apartament a aprins cu bricheta un insecticid lichid, provocând o deflagrație atât de intensă încât balconul apartamentului a fost distrus complet.

Vecinii au fost cei care au dat alarma, sunând disperați la 112. Echipajele de salvare au intervenit prompt și au găsit două victime în apartament. Una dintre acestea a suferit arsuri extinse pe o mare parte a corpului și a fost transportată de urgență la spital. Cealaltă victimă a suferit un atac de panică și a fost asistată la fața locului.

În urma exploziei, autoritățile au impus un perimetru de siguranță în jurul imobilului pentru a proteja ceilalți locatari și pentru a permite echipelor de intervenție să gestioneze situația. Incendiul a fost stins, dar distrugerile sunt semnificative.


Citește și:

populare
astăzi

1 Priviți ce e pe litoral / Mașini răsturnate, plaje devastate și sute de pompieri mobilizați

2 Schimbare radicală, după doi ani și jumătate / Ce face acum ucraineanca ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie din România

3 De la București la Brașov, pe autostradă. Când ar putea fi gata drumul de mare viteză

4 „Profită că nu înțelegem alfabetul lor” / Pățania unor români care și-au petrecut vacanța în Grecia

5 O expertă româncă din SUA propune o soluție care i-ar opri pe ruși să mai atace Ucraina. „Mă tem că mulți vor să-i pună pe masă viitorul”