Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii

Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii

Doi români au ajuns în atenția presei britanice, după ce au fost condamnați la închisoare. Mihai Jean-Marinel, în vârstă de 29 de ani, va trebui să stea 10 ani în spatele gratiilor pentru agresiune, răpire și exploatarea unei femei care a fost obligată să întrețină reluații sexuale cu până la zece bărbați pe zi.

Mihai Jean-Marinel

Mihai Jean-Marinel a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Foto Captură video TikTok

De asemenea, și prietena sa, Florentina Urmez de 27 de ani a fost condamanată la șase ani de închisoare pentru răpire și exploatare.

Conform Daily Mail , cei doi riscă să fie expulzați în România după ce-și ispășesc pedepsele.

Ambii au ajuns mai întâi în arestul poliției din Greater Manchester. Oamenii legii britanici efectuau cercetări într-un caz în care o femeie din zona Cheetham Hill a fost răpită și obligată să întrețină relații sexuale în anul 2020.

Femeia în cauză se afla pe stradă atunci când a fost răpită și urcată într-o mașină de românca de 27 de ani. Crown Court a aflat că mașina s-a îndreptat spre orașul Derby. Poliția a fost anunțată de dispariția femeii, după ce o organizație caritabilă din Manchester, care acordă sprijin celor care activează ca prostituate, a sesizat lipsa acesteia.

Dorind să oprească ancheta, românca și victima au mers la secția de poliție Central Park din nordul orașului Manchester . Urmez a încercat să-i convingă pe polițiști că nu a răpit-o pe femeie, ci că încerca să o ajute să nu se mai prostitueze.

Oamenii legii i-au arătat româncei imaginile surprinse de camerele de supraveghere cu momentul agresiunii și răpirii. Totuși, Urmez a afirmat că a aplicat această metodă pentru ca victima să nu scape.

Anchetatorii au descoperit că femeia răpită o cunoscuse pe mama Florentinei Urmez cu peste 10 ani în urmă, în București.

I s-a oferit un loc de cazare, dar a fost tratată ca o sclavă. A fost obligată să facă menaj și sex și să dea familiei toate veniturile sale. Victima a fost supusă ani de zile abuzurilor fizice și emoționale de către Urmez și familia sa. Ulterior, ea a fost mutată la Craiova, în România, împreună cu Urmez, unde l-a cunoscut pe Jean Marinel Mihai, prietenul lui Urmez la acea vreme”, a transmis Poliția din Greater Manchester.

În decembrie 2018, victima a fost adusă în Regatul Unit de către Mihai, călătorind cu avionul spre Liverpool cu promisiunea unei vieți mai bune. Mihai a folosit o serie de metode pentru a ascunde faptul că se cunoșteau, pentru a nu trezi suspiciuni în rândul personalului aeroportului. La sosire, ea a fost cazată într-o casă pentru vizitatori și pusă să se prostitueze în zonele Cheetham Hill și Strangeways”, au mai indicat polițiștii britanici.

Victima a fost „forțată să trăiască în condiții inimaginabile”

În plus, conform autorităților din Marea Britanie, Mihai Jean-Marinel i-a luat femeii toți banii pe care îi câștiga și a supus-o în mod regulat la agresiuni. Ba mai mult, conform sursei citate, românul ar fi obținut de pe urma femeii 100.000 de lire sterline.

Un alt inculpat, Ion Raducan, a fost condamnat în 2021 pentru rolul jucat în răpire și exploatare și a fost încarcerat pentru șase ani. De asemenea, acesta va fi deportat în România după eliberare.

În plus, pe rețelele de socializare a fost publicat un videoclip în care românul de 29 de ani poate fi văzut aruncând cu banii.

Inspectorul Tony Platten, ofițerul principal însărcinat cu ancheta în acest caz, a spus: „Aș dori să o felicit pe supraviețuitoare pentru tăria sa incredibilă de-a lungul întregului proces și pentru că a avut încredere în noi și în partenerii noștri pentru a obține dreptate.

Ea a îndurat ani de zile abuzuri și constrângeri din partea acestui grup, fiind forțată să trăiască în condiții inimaginabile pentru o mare parte din viața ei. Aceștia au luat măsuri extraordinare pentru a-și ascunde operațiunea ilicită, dar mă bucur astăzi să văd că vor sta acum o perioadă considerabilă în spatele gratiilor, înainte de a fi expulzați de colegii noștri de la imigrări”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 Semnale clare de alarmă că din SUA pleacă un val care ar putea lovi inclusiv Europa

3 „Gata, domnule comandant, mă dau bătut!” / Efectul de domino care a dus la destrămarea frontului din Donețk

4 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

5 Ce picanterii mai afli dacă răsfoiești un referat DNA