Sezonul eclipselor aduce schimbări majore pentru anumite zodii. Nativii care vor resimți efectele puternice

Sezonul eclipselor aduce schimbări majore pentru anumite zodii. Nativii care vor resimți efectele puternice

În următoarele câteva săptămâni, patru semne zodiacale vor experimenta efectele puternice ale celui de-al doilea sezon de eclipse din 2024, care include o eclipsă parțială de lună în Pești și o eclipsă solară inelară în Balanță.

Horoscop luna martie jpg

Deoarece energia eclipsei este de obicei resimțită cel mai puternic cu două săptămâni înainte și două săptămâni după fiecare eclipsă, vom simți puterea acestui sezon din 3 septembrie până în 16 octombrie 2024, transmite yourtango.com.

Pe 17 septembrie 2024, Luna Plină în Pești va fi o eclipsă parțială de Lună care va spori temele saturniene din ultimii ani, având un impact puternic asupra semnelor mutabile. Deși acesta este doar un preludiu, ne va arăta totuși multe despre munca pe care am făcut-o și despre ceea ce mai este necesar pentru a prospera.

Saturn și Luna ne vor testa fundația și etica muncii și ne putem aștepta la provocări în domeniile pe care le-am neglijat sau ne-am evitat responsabilitățile.

O altă eclipsă în Balanță va avea loc pe 2 octombrie 2024, impactând cel mai mult semnele cardinale și de aer. Energia este sinonimă cu iubirea de sine, puterea și transformările. Energia acestei eclipse va continua lecțiile de la începutul acestui an și se va simți mai puternică deoarece Pluto este, de asemenea, în proces de schimbare a semnelor.

Patru semne zodiacale care vor suferi schimbări semnificative în timpul sezonului eclipselor, de acum până pe 16 octombrie 2024:

1. Berbec

Ai trecut prin transformări majore pe tot parcursul anului, de când a început primul sezon al eclipselor în semnul Berbec și în Balanță.

Acum că ne apropiem de capitolele finale, veți experimenta puțin din ceea ce are de oferit anul 2025 cu prima eclipsă de Lună în semnul Peștilor. Vei fi împins acum să ai grijă de tine, să asculți de ce are nevoie corpul tău și să încorporezi unele rutine care te pot ajuta să îți schimbi perspectiva și să aduci mai multă pozitivitate.

Această schimbare de mentalitate va fi deosebit de benefică odată ce Saturn va intra în semnul tău în mai 2025. Chiar acum, descoperi rețeta succesului pentru a-ți continua traseul, fiind mai altruist și mai plin de compasiune.

2. Balanță

Având Nodul Sud în semnul tău, este posibil să te fi resimțit o experiență destul de singuratică, în timp ce ai fost martorul schimbării prieteniei și dinamicii relațiilor. Dar Nodul Nord din Berbec te-a ajutat să îți amintești că, deși poți fi un prieten și un partener excelent, ești și o persoană puternică și curajoasă.

Odată cu eclipsa de lună din Pești din data de 17 septembrie, este timpul să te concentrezi asupra a ceea ce trebuie făcut pentru a aduce mai multă vindecare și iubire de sine în viața ta. Până pe 2 octombrie, vei fi încrezător că ai instrumentele necesare pentru a avansa și a progresa, dar trebuie, de asemenea, să te apreciezi și să te valorizezi.

3. Fecioară

Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul anului, eclipsa din Pești de pe 17 septembrie va fi una dintre cele mai puternice energii ale acestui sezon al Fecioarei. Vă simțiți mult mai conectați cu voi înșivă, mai ales că Saturn se opune semnului vostru, făcându-vă să vedeți realitatea acelor relații la care țineți foarte mult.

Saturn expune adevărul, permițându-vă să vă vedeți prietenii și partenerii, atât romantici, cât și de afaceri, așa cum sunt ei cu adevărat. Ai o idee clară despre realitatea ta și instrumentele esențiale pentru a crește și a crea o legătură semnificativă, în special una romantică, care poate deveni prosperă.

Saturn în Pești îți permite să te maturizezi și să apreciezi energia romantică care s-a revărsat în viața ta de când Jupiter a intrat în Pești acum câțiva ani. Eclipsa din Pești se poate simți atât ca o concluzie, cât și ca un nou început. Ea marchează sfârșitul unui ciclu de relații care nu a funcționat, dar și începutul de a permite unei energii mai pozitive să intre în viața ta.

4. Pești

Eclipsa de Lună se va afla în semnul vostru pe 17 septembrie, ceea ce face ca acest tranzit să fie și mai puternic în semnul vostru. Saturn și Luna vor împărți lumina reflectoarelor, făcând din aceasta o perioadă în care vă debarasați de vechi și întâmpinați energia nouă. Veți debloca noi teritorii și veți înțelege noi componente ale dumneavoastră.

Tranzitul face apel la măiestrie, disciplină și stabilirea unei noi direcții. În timp ce Nodurile sunt încă în Berbec și Balanță, înveți mai multe despre valoarea ta și energiile pe care ești dispus să le accepți. Cu toate acestea, atunci când Nodul Nord se va muta în semnul tău, vei vedea cum independența ta te poate duce la noi înălțimi și cum îți poți transforma visele în realitate - atâta timp cât ești dispus să ai încredere în tine.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Probabil au fotografiat zona. Suntem testați” / Cu F-16 pe urme, drona rusă nu a intrat 30 km în România pentru a vedea frumusețile Babadagului

2 „De asta stagnează și chiar scade în sondaje" / Mircea Geoană, ridiculizat de un fost consilier prezidențial

3 „A fost găsită perfect, porecla” / Cine și de ce l-a poreclit pe Mircea Geoană „Prostănacul”

4 Apar amănuntele flagrantului DNA din Portul Constanța: 700 de dolari era șpaga pe container. Un vameș a înghițit probele

5 Vanity Fair / Cel mai bogat german are o avere de 44 de miliarde de dolari, care provine de la tatăl său nazist, furată de la 70.000 de evrei