Șeful secției de combatere a terorismului, eliberat din funcție de președintele Iohannis

Șeful secției de combatere a terorismului, eliberat din funcție de președintele Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a semnat vineri decrete de eliberare din funcție a unor procurori din cadrul DIICOT și DNA, ca urmare a pensionării.

Klaus Iohannis, președintele româniei FOTO: Arhivă

Klaus Iohannis, președintele româniei FOTO: Arhivă

Șeful Secției de combatere a infracțiunilor de terorism și a criminalității informatice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Adrian Nicolae Băican, a fost eliberat din funcție, de către președintele Klaus Iohannis, ca urmare a pensionării.

De asemenea, tot ca urmare a pensionării, a fost eliberată din funcție și Michaela-Loredana Teodorescu, care a activat în cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

Cei doi au formulat către Consiliul Suprem al Magistraturii , cu ceva timp în urmă, cerere de eliberare din functie prin pensionare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Un jeg de om!” / Jurnalista Alina Alexoi de la TVR a fost suspendată internațional pentru jignirea gimnastei Ana Maria Bărbosu

2 „Mama mea este la Templieri, care nu este o lojă masonică, nu face parte din masonerie. Este… nici nu știu cum să-i zic...”

3 „Pune ceva pe tine! Poți să ieși așa pe stradă?” / Doar a coborât din avion la Veneția și a devenit virală

4 O bătrână din România a folosit o bucată de chihlimbar evaluată la un milion de euro ca opritor de ușă, timp de zeci de ani

5 Atac cibernetic fără precedent în România. Hackerii au spart site-urile unor instituții publice apoi le-au scos la vânzare