Șeful poliției rutiere din București, lăudat de MAI: „Când a fost grindină, a stat în mijlocul intersecției și a dirijat circulația” VIDEO

Șeful poliției rutiere din București, lăudat de MAI: „Când a fost grindină, a stat în mijlocul intersecției și a dirijat circulația” VIDEO

În timpul furtunii de aseară din Capitală, însoțită de grindină și vânt puternic, șeful polițiștilor rutieri din București a dirijat traficul, după concertul Coldplay. Gestul său a fost remarcat și apreciat atât de public, cât și de MAI.

Ministeul Afacerilor Interne și-a arătat aprecierea față de comandantul Brigăzii Rutiere București, Ionuț Vlăsceanu, care a dirijat traficul din Capitală, seara trecută, în apa ce îi ajungea până la genunchi.

Respect, admirație, felicitări! El este comisarul șef Ionuț Vlăsceanu, comandantul Brigăzii Rutiere București! Cât a durat ploaia torențială, inclusiv când a fost grindină, a stat în mijlocul intersecției și a dirijat circulația, după terminarea concertului Coldplay. El este șeful polițiștilor rutieri din București, un exemplu pentru toți cei pe care îi are în subordine! Respect, admirație și FELICITĂRI! Mulțumim tuturor celor aflați la datorie în aceste momente!”, a scris MAI, pe Facebook.

Comandantul Brigăzii Rutiere București a rămas în mijlocul intersecției chiar și în timpul furtunii, pentru a asigura fluidizarea circulației după concertul trupei Coldplay.

Șeful Brigăzii Rutiere din București, dirijează traficul în mijlocul ploii torențiale - Captură

Șeful Brigăzii Rutiere din București, dirijează traficul în mijlocul ploii torențiale - Captură

Videoclipul a strâns aproape un milion de vizualizări, peste 2.700 de comentarii și 40.000 de aprecieri.

Cei mai mulți oameni își arată aprecierea.

Poate ar trebui în dotarea poliției și niște haine de ploaie pentru cazuri de astea ... Niste cizme și o pelerină de ploaie inscripționate cu POLITIA ... Nu e plăcut să stai în apa până la glezne cu orele în același punct și să mai fie și ploaie torențială. Respect pt acest om și pentru ce a indurat ca traficul în zonă să se desfășoare în condiții bune . Bravo !”, a scris cineva.

Felicitări domnule comisar șef! Oare cei care țipă că polițiștii iau pensii speciale au văzut filmarea!”, a întrebat altcineva.

Răspunsul nu s-a lăsat mult așteptat: „Pentru asta va lua pensie specială. Și-a făcut doar treaba lui. Și nu era apa așa de mare..” a comentat altcineva.

Haos în Capitală, după furtună

Joi seara, Bucureștiul a fost lovit de o furtună puternică, caracterizată de grindină de mari dimensiuni, vijelie cu rafale de vânt de până la 90 km/h și averse torențiale cu acumulări de 30-40 l/mp.

Fenomenul a adus daune semnificative: străzi inundate, gospodării afectate și copaci doborâți în diferite zone ale orașului.

Pompierii ISU București-Ilfov au intervenit în peste 400 de situații, gestionând 327 de inundații, 60 de copaci și 7 stâlpi de electricitate căzuți, și 3 acoperișuri luate de vânt. În total, au fost afectate 107 străzi, 208 locuințe, gospodării și subsoluri, precum și 71 de autoturisme. Operațiunile de intervenție continuă pentru rezolvarea situațiilor semnalate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii