Șefii Google ar fi aterizat dimineață în România după un zbor direct din California

Șefii Google ar fi aterizat dimineață în România după un zbor direct din California

Un avion privat la companiei Google a aterizat la București luni dimineață, 15 iulie, la ora 5. Aeronava este folosită de ce mai importanți oameni din companie, inclusiv directorul general al companiei Alphabet, care deține Google. Informația a fost confirmată de Boarding Pass, site specializat în ştiri din domeniul aviaţiei.

„Un avion privat deţinut de Google aterizează luni dimineaţă la Bucureşti, după un zbor fără escală de 11,5 ore de la San Jose, California (SUA)”, a indicat Boarding Pass.

Aeronava este utilizată des atât de directorul general al Alphabet şi Google, Sundar Pichai, cât şi de co-fondatorul Google, Sergey Brin.

Surse din domeniul aeroportuar au declarat pentru News.ro că o aeronavă de la San Jose a aterizat la 4:58 pe Aeroportul Băneasa, fără însă a putea oferi detalii cu privire la pasageri.

Gigantul american Google ar putea investi într-un centru de date care să fie deschis în România peste 2 miliarde de dolari, potrivit Profit.ro .

Discuțiile au început în 2023, când premierul Marcel Ciolacu a discuta în SUA cu conducerea companiei Google despre acest proiect.

Filiala din România a Google a fost investigată în 2016 de către Fisc, pentru că declara un profit anual de 2 milioane lei, în timp ce încasa până la 100 milioane euro din publicitate.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii