Secretul energiei lui Marcel Ciolacu: vitamina D şi Magneziu. „Am nou acuma, alea cu ginseng”

Secretul energiei lui Marcel Ciolacu: vitamina D şi Magneziu. „Am nou acuma, alea cu ginseng”

Premierul Marcel Ciolacu a dezvăluit de unde își ia energia. Află care sunt suplimente alimentare care îi permit primului ministru să facă față programului solicitant.

Care este sursa de energie a lui Marcel Ciolacu - Foto Inquam Photos Octav Ganea

Care este sursa de energie a lui Marcel Ciolacu - Foto Inquam Photos Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu a răspuns sâmbătă la întrebările jurnaliștilor, după anunțarea candidaturii sale pentru Cotroceni, despre utilizarea vitaminelor și suplimentelor pentru a-și menține nivelul de energie.

Răspunzând la întrebarea unei jurnaliste, Marcel Ciolacu a menționat chiar și numele unui medicament prescris pentru combaterea oboselii, exprimându-și speranța că declarația nu va fi interpretată ca o reclamă.

De unde aveți atâta energie pentru că nu v-ați luat nici un concediu?”, a întrebat jurnalista.

Ehh, aici e o întrebare mai complicată, dar găsesc... Vitamina D, aţi văzut că am oprit la farmacie, Tonotil, Magne B6... Asta e, sper că nu e reclamă. Aaa, şi am nou acuma, alea cu ginseng. De trei zile”, a precizat Marcel Ciolacu.

Dacă cei doi sunt arhangheli, dumneavoastră cine sunteți?”, a întrebat alt jurnalist.

Eu nu, Doamne, nu...hai să nu mergem mai mult. Eu sunt păcătosul”, a spus Marcel Ciolacu, ajutat de Mihai Tudose.

Președintele PSD și-a depus candidatura la BEC

Marcel Ciolacu și-a depus oficial, sâmbătă, candidatura pentru funcția de președinte al României. Președintele PSD a înregistrat oficial candidatura sa pentru alegerile prezidențiale, prezentând un dosar ce conține 1,7 milioane de semnături de susținere.

Liderul PSD a fost însoțit la Biroul Electoral Central de colegi din conducerea centrală și teritorială a partidului, printre ei numărându-se Lia Olguţa Vasilescu, Constantin Rădulescu, Mihai Tudose

El a afirmat că intră în această competiție cu un „plan pentru România, un crez politic și un angajament moral”, subliniind că președintele „trebuie să dea explicații” pentru acțiunile sale și rezultatele acestora.

Vreau să vă amintesc că în ultimii 20 de ani am avut 17 guverne, acesta a fost modul de abordare al foștilor președinți. Ca să poată să-și conserve puterea și să exercite o putere mai mare, au preferat acest lucru în detrimentul României și al românilor”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Sâmbătă este termenul limită pentru depunerea candidaturilor la alegerile prezidențiale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Stareța Mănăstirii Voroneț, Gabriela Platon, demisă din funcție, alături de conducătorii altor cinci unități monahale

2 „Cineva trebuie să vorbească despre acest infern” / Dezvăluirile unui luptător român din trupele speciale israeliene

3 Soții Videanu sunt „pensionarii” români opriți pe aeroportul din Munchen cu bijuterii de 650.000 de euro / „Un colier pentru soția mea și un ceas pe car…

4 „Nu ştiu cine a dat...” / Cum a reacționat Roxana Nemeș după ce a aflat că a fost filmată în timpul unei partide de amor

5 Un fost procuror DNA cu pensie lunară de 42.700 lei a dat statul în judecată pentru mărire!