Sebastian Burduja, vizitat de un important oficial francez: „Ne-a oferit multe sfaturi bune”

Sebastian Burduja, vizitat de un important oficial francez: „Ne-a oferit multe sfaturi bune”

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a transmis marți, 4 iunie, printr-o postare publicată pe Facebook că a primit „sfaturi bune referitoare la modul în care putem aborda problemele și la București” de la oficialul francez Chiara Corazza.

Sebastian Burduja și Chiara Corazza

Sebastian Burduja a fost vizitat de Chiara Corazza. Foto Facebook/ Sebastian Burduja

Am avut onoarea de a primi astăzi vizita doamnei Chiara Corazza, numită de președintele Emmanuel Macron Reprezentantul Sectorului Privat pentru Franța în cadrul Alianței G20 EMPOWER. Doamna Corazza a fost CEO și Reprezentant Special la G7 și G20 la Forumul Femeilor pentru Economie și Societate, principala platformă mondială de promovare a vocilor și viziunii femeilor.

Doamna Chiara Corazza are o experiență neprețuită în calitate de director general al Agenției de Investiții din Marele Paris, instituție care s-a ocupat cu atragerea de investiții în Regiunea Paris.

Totodată, în calitate de director al Afacerilor Internaționale din Marele Paris, ea a creat zona Metropolitană a Marelui Paris și a implementat proiecte de cooperare între Capitala Franței și alte 20 de capitale la nivel mondial.

Un om cu o experiență imensă în ceea ce privește administrația locală, dezvoltarea metropolitană și atragerea de investiții străine, doamna Corazza ne-a oferit multe sfaturi bune referitoare la modul în care putem aborda problemele și la București.

Este esențial ca Bucureștiul să devină un oraș deschis investițiilor, iar administrația locală bucureșteană trebuie să facă cunoscut potențialul imens pe care Capitala României îl are. Diplomația inter-administrativă, prezența la târguri și evenimente de profil, precum și contactele cu mediul economic extern trebuie să devină piloni de bază ai acțiunii viitoarei administrații a Bucureștiului”, se arată în postarea făcută de Sebastian Burduja.

Cine este Chiara Corazza

Înainte de stabilirea sa în Franța, între 1980 și 1984, Chiara Corazza a fost jurnalistă la Il Globo din Roma. Și-a început cariera la vârsta de 17 ani, predând limba germană la Liceul Francez din Roma și scriind pentru Daily American, conform Arab International Women’s Forum.

Din anul 1985 până în 1999, Chiara Corazza a inițiat și a pus în aplicare politica de afaceri internaționale, specializându-se în afaceri guvernamentale, management urban și educație.

Din anul 2010, aceasta face parte din Consiliul de Administrație al AIWF (Forumul Internațional al Femeilor Arabe).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii