Sean Penn și iubita sa din Republica Moldova, cu 34 de ani mai tânără, fotografiați în aeroportul LAX

Sean Penn și iubita sa din Republica Moldova, cu 34 de ani mai tânără, fotografiați în aeroportul LAX

Sean Penn și iubita sa cu 34 de ani mai tânără decât el, modelul Valeria Nicov, au fost fotografiați pe aeroportul LAX din Los Angeles.

Imaginile cu Penn (64 de ani) și partenera sa născută în Republica Moldova vin după ce acum o lună au fost protagoniștii unui moment pasional pe străzile din Madrid.

Paparazzii i-au surprins acum în terminalul 3 al LAX, la scurt timp după ce avionul lor a aterizat. Sean a purtat o jachetă albastră peste o cămașă într-o nuanță mai deschisă, pantaloni gri, asortând pantofi sport albi, în timp ce Valeria a îmbrăcat pantaloni negri, un top alb, un pulover negru și cizme cowboy.

Sean Penn nu vrea să mai sufere din dragoste: Relațiile nu trebuie să fie dramatice sau extenuante

Actorul dublu câștigător al Oscarului a mai fost căsătorit cu Leila George și Madonna.

În iunie, el a declarat că va rămâne „liber”, chiar dacă va intra într-o relație, astfel încât să nu se mai aleagă niciodată cu „inima zdrobită”.

„Sunt pur și simplu liber. Dacă voi fi într-o relație, voi fi în continuare liber, altfel nu”, a declarat Sean pentru New York Times. „Nu voi mai fi rănit. Nu voi mai suferi vreodată din dragoste”.

Penn a subliniat că „relațiile nu trebuie să fie dramatice sau extenuante” și a mărturisit că evită „dramele inutile și vizitele „zeilor traumei”.

În trecut, vedeta din „Daddio” a deplâns faptul că „primul lucru pe care îl văd dimineața sunt ochii care se întreabă cum o să-i fac fericiți în acea zi. Rareori reciproc.”

De-a lungul anilor, Sean Penn a mai avut relații cu Elizabeth McGovern, Susan Sarandon, Brigitte Nielsen, Emily Lloyd, Jewel, Petra Němcová, Jessica White, Scarlett Johansson, Charlize Theron, Shannon Costello, Olga Korotyayeva și Nathalie Kelley.

Luna trecută, el a încheiat filmările la pelicula regizată de Paul Thomas Anderson, una cu buget de 140 de milioane de dolari, „The Battle of Baktan Cross”, despre care se spune că este o adaptare modernă a romanului lui Thomas Pynchon din 1990, Vineland.

Filmul în care rolurile principale sunt interpretate de Leonardo DiCaprio, Regina Hall, Teyana Taylor și Alana Haim este considerat „cel mai comercial” al regizorului de 54 de ani. Va apărea în cinematografele din SUA și Europa pe 8 august.




Citește și:

populare
astăzi

1 Stareța Mănăstirii Voroneț, Gabriela Platon, demisă din funcție, alături de conducătorii altor cinci unități monahale

2 „Cineva trebuie să vorbească despre acest infern” / Dezvăluirile unui luptător român din trupele speciale israeliene

3 Un fost procuror DNA cu pensie lunară de 42.700 lei a dat statul în judecată pentru mărire!

4 Ucraina a reușit să obțină cel mai mare succes de război asimetric din istorie

5 O informație care dă fiori / SUA nu mai pot ține pasul cu ritmul de expansiune al armatei chineze