Sean „Diddy" Combs, obligat să plătească 100 de milioane de dolari, în urma unei sentințe pentru agresiune sexuală

Sean „Diddy" Combs, obligat să plătească 100 de milioane de dolari, în urma unei sentințe pentru agresiune sexuală

Un deținut din Michigan a câștigat în instanță o sentință prin care Sean ”Diddy” Combs este condamnat să plătească de 100 de milioane de dolari pentru agresiune sexuală.

Sean ”Diddy” Combs FOTO: Arhivă

Sean ”Diddy” Combs FOTO: Arhivă

Potrivit Metro Times din Detroit și documentelor judiciare, sentința a fost pronunțată luni de un judecător de la Lenawee County Circuit Court în urma unui ordin de restricție temporară împotriva lui Combs acordat lui Derrick Lee Cardello-Smith, în vârstă de 51 de ani, pe care îl descrie drept „deținut din Michigan cunoscut pentru lunga sa istorie de contestare a sistemului judiciar cu procese civile”. Procesul susține că Combs l-a drogat și agresat sexual pe Cardello-Smith în 1997, la o petrecere din Detroit.

Judecătorul a stabilit un calendar de plăți de 10 milioane de dolari pe lună, începând cu 1 octombrie, scrie variety.com.

Hotărârea în lipsă a fost luată după ce Combs nu s-a prezentat luni la o audiere virtuală.

Cardello-Smith s-a întâlnit cu Combs în timp ce lucra la un restaurant din zona Detroit. Cei doi au întâlnit un grup de femei la o petrecere și făceau sex cu ele când Cardello-Smith spune că a simțit o mână masculină care îl atingea, despre care susține că era Combs. El a declarat că Combs i-a oferit ulterior o băutură, care era alcoolizată și l-a făcut să leșine. El a declarat că s-a trezit și l-a văzut pe Combs făcând sex cu o femeie; Combs i-ar fi spus: „Și eu ți-am făcut asta”.

Potrivit Metro Times, Cardello-Smith, care ispășește o pedeapsă fără legătură cu aceasta, este un autodidact care studiază legile civile și penale.

Cardello-Smith susține că, în august, Combs i-a oferit 2,3 milioane de dolari pentru a renunța la proces, dar acesta a refuzat și a spus că va continua acțiunea în justiție. Combs i-ar fi răspuns: „Știi cum ne înțelegem”; Cardello-Smith a declarat că acesta i-a răspuns: „Nu sunt de acord cu modul în care vă înțelegeți”.

Deși Combs a negat majoritatea acuzațiilor multiple de comportament sexual inadecvat formulate împotriva sa, în iunie a recunoscut că a agresat-o pe fosta sa iubită, Cassie Ventura, după ce au fost difuzate înregistrări video ale unui incident petrecut în 2016 într-un hotel. El și-a cerut scuze.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a aflat motivul pentru care dentista din Brăila a fost ucisă. Rolul esențial jucat de telefonul ei

2 Cum ajung românii să ofere „bani gratis” băncilor. Greșeala uriașă pe care o facem când economisim

3 Cine erau Denisa și Delia, cele două tinere ucise la Constanța cu sânge rece. Concubina criminalului și fiul ei de 15 ani ar fi fost implicați

4 Volkswagen și prăbușirea Germaniei

5 De citit / Adevărata problemă a economiei chineze