Se anunță o toamnă călduroasă. Cum arată prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Se anunță o toamnă călduroasă. Cum arată prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Vreme deosebit de caldă ne așteaptă și în următoarele patru săptămâni. Conform Administrației Naționale de Meteorologie, ne vom bucura de vreme de vară și în primele săptămâni ale lunii septembrie.

Termometru

Vom avea parte de temperaturi ridicate și în luna septembrie. FOTO Shutterstock

Cum va fi vremea în săptămâna 26.08 - 02.09

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obișnuite pentru acest interval, în toată țara, dar îndeosebi în regiunile vestice.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în mare parte din țară , cu excepția extremității sud-estice, unde regimul pluviometric ar urma să fie ușor excedentar.

Prognoza pentru săptămâna 02.09-09.09

Meteorologii anunță că, în această perioadă, temperaturile medii se vor situa peste cele normale în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a regiunilor.

Vremea în săptămâna 09.09 – 16.09

Mediile temperaturilor vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă î n toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor apropia în general de cele obișnuite pentru această perioadă în mai toate regiunile, existând posibilitatea să fie ușor deficitare în sud-vest.

Prognoza pentru săptămâna 16.09-23.09

Conform meteorologilor, temperaturile vor fi ușor peste cele specifice acestei perioade în întreaga țară. În mare parte a țării, cantitățile de precipitații se vor încadra în limitele normale pentru această perioadă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai competentă funcționară din România, cu funcții în mai multe ministere, e șefa CA al Romarm și a luat de la Transelectrica 930.000 lei

2 Lovitura nimicitoare prin care ucrainenii l-ar decapita pe Putin. „Ar fi o nouă surpriză militară, mult mai devastatoare”

3 Un general american, uluit de ce a văzut în regiunea rusă Kursk: Chinul lui Putin dezvăluit

4 Cea mai neagră perioadă pentru Rusia de când a invadat Ucraina: 25% din totalul avioanelor MiG-31K ar fi deja inutilizabile

5 „Mâine strângem mieii. Dacă ar trebui să trăim din banii ăștia, m-aș sinucide” / Interceptări incendiare în dosarul fraților Tate