Schimbare radicală, după doi ani și jumătate / Ce face acum ucraineanca ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie din România

Schimbare radicală, după doi ani și jumătate / Ce face acum ucraineanca ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie din România

La începutul anului 2022, antrenoarea de fitness Yulia Chernitskaya (38 de ani) se număra printre sutele de mii de persoane care fugeau din Ucraina din cauza războiului și ajungeau în România.

Originară din Odesa și mamă a patru copii, Chernitskaya a petrecut câteva luni în România și a devenit cunoscută la nivel național, după ce a povestit un episod emoționant pe care l-a trăit într-o benzinărie.

Yulia Chernitskaya, ucraineanca ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie din România, schimbare radicală

Alături de o fotografie în care apărea ținând în mâini două bancnote de 100 de lei, antrenoarea de fitness a povestit că a primit banii de la un bărbat în vârstă, care s-a oferit să o ajute în momentul în care i-a văzut numărul de înmatriculare.

Chernitskaya a recunoscut că a fost impresionată până la lacrimi de gestul acelei persoane, despre care a spus că era vizibil că nu avea o situație financiară ieșită din comun.

Ulterior, Yulia Chernitskaya s-a întors în Ucraina, iar viața sa s-a schimbat radical. A divorțat de tatăl celor patru copii și a început o nouă relație. În plus, și-a deschis un salon de înfrumusețare în Kiev, iar de curând a anunțat că este din nou însărcinată. Unul dintre puținele lucruri care au rămas constante în ultimii doi ani și jumătate pentru ea este pasiunea pentru sport.

Yulia Chernitskaya și ajutorul primit de la un bărbat în benzinărie

”Acești bani i-am primit de la un bărbat de 60-65 de ani într-o benzinărie, când am ieșit și mă îndreptam spre mașină după ce achitasem un plin. El și-a șters parbrizul și m-a întrebat în română 'Ucraina?', 'Ucraina', i-am răspuns.

Probabil m-a așteptat când a văzut numărul de Ucraina. Și-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei și a spus 'glorie Ucrainei!'. Am început să plâng. Am refuzat să iau banii, mai ales că am văzut că avea o mașină veche. Însă el și-a deschis iar portofelul și mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie.

Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu știe că am patru copii care mă așteaptă. Și bine că nu i-am spus, că sigur își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. Dacă acest om îmi citește postarea trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii.

Am stat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile și nu puteam înțelege. Așa ceva?!”, a scris Yulia Chernitskaya, pe Facebook.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „O femeie adevărată!” / Imaginile cu Andreea Bănică în bikini la 46 de ani fac furori printre fani

2 Apar primele amănunte în cazul misterioaselor explozii ale pagerelor din Liban / Cine a pus totul la cale și cum a fost executat planul

3 ULTIMA ORĂ Soldații ruși care contraatacă în Kursk au fost încercuiți de trupele ucrainene

4 Hopa! / Pagerele folosite în atacul din Liban au fost fabricate în Ungaria, susține compania taiwaneză despre care s-a spus că le-ar fi produs

5 Rumoare în Polonia după ce s-a aflat că un milionar ar fi inundat un oraș ca să-și salveze resortul turistic