Schimb de focuri în centrul Moscovei, lângă Kremlin. În atac sunt implicați cecenii lui Kadîrov

Schimb de focuri în centrul Moscovei, lângă Kremlin. În atac sunt implicați cecenii lui Kadîrov

Focuri de armă au fost auzite în Rusia în imediata vecinătate a Kremlinului, chiar în centrul Moscovei.

image

Tatiana Bakalciuk, 48 de ani, fondatoarea Wildberries, varianta rusească a Amazon, a declarat că un „grup" condus de soțul ei Vladislav, cu care se află în divorț, a încercat să pună stăpânire cu forța pe biroul companiei din Moscova.

Forțele de securitate și ofițerii de poliție ruși au fost desfășurați la locul conflictului. Imaginile filmate de martori oculari arată cum un ofițer de poliție este preluat de o ambulanță, iar presa rusă raportează că polițistul a fost împușcat în picior. Un bărbat a fost ucis. Alți trei ofițeri de poliție au fost răniți.

Presa rusă relatează că a fost un atac al sportivilor ceceni ai lui Kadîrov asupra birourilor Wildberries din mai multe locații din Moscova simultan.

Tatiana Bakalchuk, care a decis să „stoarcă” afacerea soțului său sub patronajul autorităților ruse, a declarat că „un grup de persoane condus de Vladislav Bakalchuk, Serghei Anufriev (cofondator al companiei) și Vladimir Bakin (fost președinte al consiliului de administrație al Wildberries Bank) a încercat să preia birourile Wildberries din Moscova”.

Ca răspuns la tentativa de raid a soției s ale de a prelua afacerea, Bakalchuk s-a adresat lui Kadîvov pentru ajutor.

Ca urmare, o amenii lui Kadîrov au organizat o acțiune în forță, folosind arme de foc, chiar în centrul Moscovei, nu departe de biroul lui Putin.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „O femeie adevărată!” / Imaginile cu Andreea Bănică în bikini la 46 de ani fac furori printre fani

2 Fraților, în ce țară trăim? Un român a construit un bloc, a vândut apartamente, dar nu a declarat nimic la ANAF

3 Cel puțin 11 morți și mii de răniți, după ce pagerele cu care comunicau membrii Hezbollah au explodat simultan / Incidente similare și în Siria / Isra…

4 Apar primele amănunte în cazul misterioaselor explozii ale pagerelor din Liban / Cine a pus totul la cale și cum a fost executat planul

5 Cine este piromanul din Parlament, care a pus pe jar Poliția Română. Se întorsese recent din Italia