Scene incredibile la un spital din România. Un șobolan a „aterizat” direct în secția de chirurgie. Reacția pacienților

Scene incredibile la un spital din România. Un șobolan a „aterizat” direct în secția de chirurgie. Reacția pacienților

Întâlnire surpriză pe holurile Spitalului Orăşenesc din Sânnicolau Mare, judeţul Timiş. Un şobolan a fost filmat de un pacient în momentul în care a căzut din tavanul imobilului direct pe secția de chirurgie a unității medicale. Rozătoarea a fost omorâtă cu o sticlă, scrie Ziare.com.

Imaginile în care se vede şobolanul pe un hol al Spitalului din Sânnicolau Mare au fost filmate de un pacient şi publicate online. „Incidentul” a fost confirmat de conducerea spitalului, potrivit Digi24.ro.

”Aşteaptă şi el la interne”, se aude pe filmarea postată online, vocea unui bărbat.

O femeie îi spune acestuia: ”Cheamă o asistentă să vină”, moment în care cel care filmează îndreaptă telefonul de-a lungul holului, pe care nu se vede niciun cadru medical.

Potrivit observatornews.ro rozătoarea a ieşit din tavanul imobilului în care funcţionează unitatea medicală. Pacientul care l-a filmat l-a omorât cu o sticlă de dezinfectant.


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 Operațiunea secretă care va schimba lumea

3 Miliardarul saudit Mohamed Al Fayed își viola și abuza angajatele: „Era un monstru, un prădător sexual, fără nicio busolă morală”

4 Misterioasa sinucidere a secretarei-șefe de la UMF București

5 Șoșoacă și-a abandonat partidul? / ANAF a declarat SOS România „inactiv”. Formațiunea riscă să nu poată participa în alegeri