SCÂRBA de Nicolicea, făcut REVOLUȚIONAR în baza ORDONANȚEI anchetată de procurori!

SCÂRBA de Nicolicea, făcut REVOLUȚIONAR în baza ORDONANȚEI anchetată de procurori!

Știați că dosarele cu așa-zișii revoluționari făcuți recent în baza ordonanței adoptate de Ponta în 2014 sunt secrete? Știați că unul dintre beneficiarii acestei ordonanțe este scârba de Eugen Nicolicea? Unul dintre cele mai pestilențiale personaje care colcăie în PSD? Știați că în baza certificatului obținut ca urmare a modificării de către Ponta a legii, Nicolicea primește 1000 de euro lunar?

Conform declaraţiei de avere, Nicolicea deţine trei case, trei maşini, o barcă cu motor şi depozite bancare de peste 80.000 de euro, însă asta nu l-a împiedicat să solicite un nou certificat de revoluţionar, cu tot cu indemnizaţia aferentă.  
„Nu am stat, ca alţii, să dorm în timpul Revoluţiei”
„E vorba de recunoaşterea faptului că nu am stat, ca alţii, să dorm în timpul Revoluţiei. Până acum n-am beneficiat de niciun drept, pentru că m-a preocupat exclusiv recunoaşterea onorifică. Nici acum nu mă interesează banii, dar până la urmă e treaba mea ce-o să fac cu ei. Sunt proprietatea mea”, a declarat Nicolicea. Întrebat dacă indemnizaţiile de revoluţionar suportate din banii contribuabililor nu sunt prea consistente, Nicolicea răspuns arogant: „Mare parte din contribuabili ar fi rămas şi acum cu Ceauşescu. Noi ne-am asumat nişte riscuri când am ieşit la Revoluţie”.

La Turnu Severin (oraşele în care se afla Nicolicea în decembrie 1989) nu s-a ieşit în stradă înainte de 22 decembrie, când Nicolae şi Elena Ceauşescu fugeau cu elicopterul din Comitetul Central.

La Turnu Severin n-a murit nimeni şi a fost, în general, linişte. Şi înainte, şi după 22 decembrie 1989. Eugen Nicolicea nu poate să explice prea clar în ce a constat participarea sa la Revoluţie, dar se recomandă drept un vechi opozant al regimului comunist, cu toate că socrul fratelui său era însăşi prim-secretarul judeţului. „Dacă vă interesează, aflaţi că au existat nişte fotografii făcute de Securitate, iar eu sunt fotografiat acolo unde sunt. Unii au avut activitate înainte de 15 decembrie 1989, iar eu mă număr printre ei. Nu stau acum să mai comentez, dar puteţi afla din dosar”, se împăunează Nicolicea.

Dosarele revoluţionarilor se află la SSPR, iar Legea prelucrării datelor cu caracter personal împiedică să se facă publice aceste dosare.
 





populare
astăzi

1 Informații care dau fiori...

2 ALERTĂ România, condamnată să-i plătească 85 de milioane de euro plus dobânzi fostului proprietar rus al rafinăriei RAFO Onești

3 VIDEO Priviți ce „drăcovenie” au scos americanii din „cutia cu maimuțe”

4 Dau și ceilalți? / O mare navă rusă s-a scufundat în Mediterană după o explozie la sala motoarelor / „Ursa Major” era „strategică” pentru Rusia

5 Băiatul lui Ștefan Bănică Jr. povestește cum a fost bătut și umilit: „Mi-a dat pumni în burtă, apoi se lua de mine: de ce plângi, ești fetiță?”