Scandal în PNL după ce „vrăjitorul” Cîțu a promis aceeași funcție la trei liberali

Scandal în PNL după ce „vrăjitorul” Cîțu a promis aceeași funcție la trei liberali

Liderul PNL Florin Cîțu a promis funcția de președinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaților de trei ori.

Prima dată i-ar fi garantat funcția lui Pavel Popescu, unul dintre oamenii săi de încredere. Apoi, i-a promis-o și deputatului Ben-Oni Ardelean, unul dintre apropiații Alinei Gorghiu.

Și Alexandru Andrei, deputat PNL de Giurgiu, transferat de la PSD, a primit asigurări de la Cîțu că el va fi noul șef al Comisiei de apărare, susțin surse liberale pentru ziare.com . Ultimii doi l-au acuzat pe Cîțu că nu e în stare să-și asume decizii în partid.

Funcția de președinte al unei comisii parlamentare aduce un spor la salariu, plus șofer și secretară, prin urmare lupta din partid e intensă.

În toamnă, deputatul PNL Ben Oni Ardelean a fost numit consilier onorific de premierul Florin Cîțu. Ben Oni Ardelean a rămas anul trecut fără permis după ce a fost prins cu alcoolemie peste limita legală. Ardelean a spus atunci că va face contestație pentru că a luat "doar niște pastile de inimă".

În luna iunie 2019, deputatul PNL Ben Oni Ardelean a avut o reacție nervoasă la adresa jurnaliștilor, cărora nu li s-a permisul accesul la ședința Comisiei de Politică Externă, el spunându-le că nu mai acceptă "niciun fel de tupeu și nesimțire". Mai mult, deputatul i-a amenințat cu retragerea acreditării, pentru chestiuni "legate de nesimţire şi tupeu". Ulterior, deputatul a intervenit telefonic la Realitatea TV și și-a cerut scuze, susținând că este stresat.

Pavel Popescu s-a remarcat printr-un singur lucru în PNL: la alegerile pentru șefia organizației PNL Sector 4, era însoțit mai mulți bodyguarzi care l-au îmbrâncit pe Ludovic Orban. În final, Pavel Popescu a fost ales președinte. Filiala PNL Sector 4 este una dintre cele mai slabe din țară ca rezultate electorale.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

2 „Doamne-ajută să nu-mi iau nicio țeapă!” / Experiența spirituală trăită de Mircea Bravo la Eforie Nord

3 Asta e Rusia, oameni buni... Un fost prizonier de război ucrainean descrie torturile la care a fost supus timp de aproape doi ani în închisorile din c…

4 Bărbat din Cluj, păcălit prin „metoda șmen”. A rămas fără 2.000 de euro după ce un necunoscut l-a abordat pe stradă, în plină zi

5 „Ați vrut agitație? / Iat-o!” Cum au complotat ofițeri FSB ca să semene discordie în Statele Unite