Scandal în Casa Regală britanică. Prințul Philip a avertizat-o pe Regina Elisabeta cu privire la Meghan Markle încă de la început

Scandal în Casa Regală britanică. Prințul Philip a avertizat-o pe Regina Elisabeta cu privire la Meghan Markle încă de la început

Prințul Philip a fost rezervat față de Meghan Markle și a avertizat-o pe regina Elisabeta a II-a cu privire la relația pe care aceasta o avea cu Prințul Harry încă de la început, susține un expert în monarhia britanică, potrivit Express.co.uk.

Prințul Harry și Meghan Markle cu Regina Elisabeta  FOTO Arhivă

Prințul Harry și Meghan Markle cu Regina Elisabeta FOTO Arhivă

Fosta regină și mulți alți membri ai casei regale au primit-o pe Meghan în cercul familiei, însă soțul reginei, prințul Philip, a avut îngrijorările lui față de actrița americană.

Potrivit surselor, la vremea aceea, Meghan Markle a fost comparată cu o altă personalitate din SUA, Wallis Simpson, care a devenit ducesă de Windsor după ce s-a măritat cu Edward al VIII-lea.

"Unul dintre cei care a fost rezervat în a ceda în fața farmecului ei a fost, însă, prințul Philip. În timp ce Regina a susținut-o pe noua iubită a lui Harry, acesta și-a avertizat soția să aibă grijă", a dezvăluit Ingrid Seward, un expert în familia regală britanică, în noua ei carte, "My Mother and I" (Eu și mama mea).

"Regina Elisabeta a II-a știa ce vrea Philip să spună prin comparația între Meghan și Wallis. Ce-i, mult mai târziu, aceasta afirma că poate Harry a fost prea îndrăgostit de actrița americană", a mai scris autoarea.

Prințul Philip avea o poreclă specială pentru Meghan Markle

Seward a mai dezvăluit că Philip a inventat chiar și o poreclă secretă pentru Meghan, însă era atent să nu o folosească de față cu alți oameni.

"Cred că el (Prințul Philip) nu putea să treacă peste similitudinile între Meghan și Harry și Edward și doamna Simpson. Erau multe asemănări, motiv pentru care obișnuia să o numească (n. r. pe Meghan) Ducesa de Windsor, dar niciodată de față cu ea. Obișnuiam să o numim DoW (n. r. abrevierea de la Duchess of Windsor - Ducesa de Windsor)", a declarat Seward.

Casa Regală mai trecuse printr-un scandal similar

Decizia lui Edward de a se căsători cu Wallis Simpson, care era deja divorțată de două ori, în 1963, a dus la abdicarea sa de la tron în favoarea fratelui mai mic, George al VI-lea, tatăl lui Elisabeta.

În urma abdicării, cei doi și-au păstrat titlurile de duce și ducesă de Windsor și s-au mutat în Franța, unde au locuit până la sfârșitul vieții.

O mișcare similară a avut loc și la începutul anului 2020, când prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la atribuțiile regale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii