„Sărăcie și mizerie”. Imaginea înmormântării unui soldat rus a provocat o discuție aprinsă pe internet

„Sărăcie și mizerie”. Imaginea înmormântării unui soldat rus a provocat o discuție aprinsă pe internet

O fotografie a înmormântării unui soldat rus în regiunea Kirov a stârnit reacții puternice pe internet, ilustrând sărăcia și disperarea vieții din zonele îndepărtate ale Rusiei în contrast cu resursele cheltuite în războiul din Ucraina.

Fotografia unui soldat rus decedat dezvăluie sărăcia profundă a țării FOTO Denis Kazansky / Telegram

Fotografia unui soldat rus decedat dezvăluie sărăcia profundă a țării FOTO Denis Kazansky / Telegram

Fotografia a fost publicată de jurnalistul și bloggerul ucrainean cunoscut Denis Kazansky pe canalul său de Telegram. Acesta a atras atenția asupra sărăciei și a condițiilor deprimante în care trăiesc rușii care merg la război pentru câștiguri și pentru violență, relatează site-ul dialog.ua .

În descrierea fotografiei, Kazansky a criticat situația cotidiană din care provenea soldatul: „O cocioabă murdară, un gard strâmb și înclinat. Un animal, incapabil să își pună ordine în propria viață, călătorește mii de kilometri pentru a aduce durere și a distruge viețile altor oameni care nu i-au făcut nimic", a scris bloggerul.

Fotografia arată înmormântarea desfășurată pe fundalul unei case vechi de lemn, înconjurată de o curte neglijată. Cei prezenți stau pe iarbă uscată, lângă un sicriu de lemn, iar elementele unui gard provizoriu și dotările minime subliniază sărăcia și devastarea.

Imaginea de toamnă, lipsa condițiilor normale și aspectul deprimant al așezării i-au șocat pe utilizatori.

În loc să îmbunătățească viața în Rusia și condițiile de trai ale rușilor , Putin arde miliarde pe un război de ocupație împotriva Ucrainei, distrugând orașe și localități frumoase, mai scrie dialog.ua

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Polițist de provincie cu două vile, două apartamente, opt case de vacanță, terenuri, spațiu comercial, Porsche Cayenne

2 Sondaj BCS cu cifre mai aproape de realitate

3 De citit...

4 Apar dezvăluiri din interior de ce a decis Iranul să lanseze atacul surprinzător de puternic cu rachete balistice

5 Fata lui Isărescu, la Fondul Proprietatea...