Samuel Le Torrillec, cunoscut bucătar-șef francez, prins băut la volan în București

Samuel Le Torrillec, cunoscut bucătar-șef francez, prins băut la volan în București

Chef-ul francez Samuel Le Torrillec a fost prins băut la volan în București joi seară, au declarat surse judiciare pentru G4Media. Acesta a fost condus la Institutul de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice.

Samuel Le Torrillec a fost prins băut la volan Foto: Arhivă

Samuel Le Torrillec a fost prins băut la volan Foto: Arhivă

În seara zilei de 5 septembrie, în jurul orei 20:00, poliția l-a oprit în trafic pe cunoscutul bucătar-șef francez, pe Bd. Aviatorilor, unde a fost testat cu aparatul alcooltest. Rezultatul a fost de 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Institutul de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală.

Samuel Le Torriellec (Chef Samuel), născut în Cherbourg, Franța, pe 24 martie 1974, este un bucătar-șef francez, stabilit în România în 2008.

Parcursul professional al chef-ului este unul remarcabil, acesta lucrând pentru mai multe restaurante cu stele Michelin. Acesta a pregătit masa pentru mai multe celebrități, precum Papa Francisc, Mike Tyson sau Simona Halep.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Pune ceva pe tine! Poți să ieși așa pe stradă?” / Doar a coborât din avion la Veneția și a devenit virală

2 Atac cibernetic fără precedent în România. Hackerii au spart site-urile unor instituții publice apoi le-au scos la vânzare

3 O bătrână din România a folosit o bucată de chihlimbar evaluată la un milion de euro ca opritor de ușă, timp de zeci de ani

4 „Americanii ar putea distruge toate locurile de lansare nucleară ale Rusiei și Chinei și asta nu e bine”

5 Un cunoscut interlop din Bihor a fost arestat după ce a încălcat de aproape 1.700 de ori ordinul de protecție emis la solicitarea soției