„Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

„Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

Au apărut noi imagini cu trupele ruse jefuind în localitățile evacuate din regiunile Kursk și Belgorod. Soldații jefuiesc nu numai magazine și farmacii, dar și casele locuitorilor din zonă.

Soldații ruși jefuiesc locuințele din regiunile Kursk și Belgorod FOTO: Dialog

Soldații ruși jefuiesc locuințele din regiunile Kursk și Belgorod FOTO: Dialog

O locuitoare a regiunii Belgorod, din Federația Rusă, a ajuns acasă și a găsit jefuitori chiar la locul faptei. Soldații au pătruns în casa ei, au luat tot ce era de valoare de acolo, inclusiv alimente, și chiar un cvadriciclu. Femeia din Rusia a fost furioasă și a filmat totul, potrivit dialog.

„Vom chema acum poliția militară, ei vor veni aici. Să mergem înapoi! Aduceți cvadriciclul înapoi! Ce naiba faceți? V-am ajutat încă din primele zile! Voi ce faceți? Să vă fie rușine! A dispărut cvadriciclul! Totul a dispărut! Nu aveți tocană? Mori de foame sau ce? Fără rușine! Au intrat în colibă și au luat totul din colibă”, a strigat femeia.

Rusoaica i-a filmat pe jefuitorii care i-au prădat casa. Soldații fugeau de ea, ascunzându-și fețele.

O situație similară a avut loc loc și în regiunea Kursk. A apărut o nouă înregistrare video cu un militar rus care jefuiește un magazin pentru copii din satul Korenevo pe 12 august. Ușa a fost spartă cu un topor de către soldat, după care a luat nu numai banii din casa de marcat, ci și bunurile de pe rafturi.

De asemenea, un incident a fost înregistrat în satul Zvannoie, din care civili au fost evacuați recent, aflat la aproximativ 20 km de linia frontului în regiunea Kursk. Forțele Armate ucrainene încă nu au ajuns în această localitate. Armata rusă, în loc să pregătească zona pentru apărare, este ocupată cu jafuri.

Astfel, a fost jefuit punctul de livrare a comenzilor magazinului online rusesc Wildberries, în seara zilei de 23 august. Soldații au deschis pachetele pregătite pentru clienți și au luat obiecte de valoare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Un jeg de om!” / Jurnalista Alina Alexoi de la TVR a fost suspendată internațional pentru jignirea gimnastei Ana Maria Bărbosu

2 „Mama mea este la Templieri, care nu este o lojă masonică, nu face parte din masonerie. Este… nici nu știu cum să-i zic...”

3 Motivul pentru care un american s-a mutat în țara noastră pentru a-și crește copiii: „România încă practică ceea ce eu numesc triada nucleară”

4 O cunoscută jurnalistă spune adevărul despre situația din USR / “unde sunt principiile mele, pe care le-am avut?”

5 „E timpul pentru o discuție serioasă despre Iran”