S-au dus la examenul pentru jandarmi cu tehnică de copiere ascunsă în haine. Cum au fost descoperiți

S-au dus la examenul pentru jandarmi cu tehnică de copiere ascunsă în haine. Cum au fost descoperiți

Trei candidați la examenele de subofițeri jandarmi au fost prinși de supraveghetori cu dispozitive de copiere ascunse sub haine.

Trei candidați au fost prinși cu tehnică de copiere FOTO: Arhivă

Trei candidați au fost prinși cu tehnică de copiere FOTO: Arhivă

Trei candidați care s-au înscris la concursurile naționale de ocupare prin încadrare directă a 915 funcții de subofițer din Jandarmeria Română au fost depistați având asupra lor mijloace de comunicare la distanță.

Potrivit Jandarmeriei Române, acest lucru s-a în trei dintre instituțiile organizatoare, respectiv Inspectoratele de Jandarmi Județene Călărași, Argeș și Sălaj, unde asupra candidaților a fost găsită tehnică utilizată pentru comunicarea la distanță, pe care intenționau să o folosească în timpul probei de concurs.

„Jandarmii care asigurau accesul au observat asupra unui bărbat mai multe fire ieșind din cămașă. La momentul controlului acesta purta două tricouri, o cămașă și geacă, care ascundeau tehnica folosită. De asemenea, un alt bărbat avea un dispozitiv de copiat lipit cu bandă adezivă, iar cel de-al treilea bărbat avea instalat o cameră care semăna cu nasturele cămășii. Aceste aspecte au condus la eliminarea acestora din examen”, potrivit Jandarmeriei.

O nouă procedură de examen, pentru posturile neocupate, va fi stabilită în perioada următoare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Se întâmplă ceva cu Donald Trump?

2 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Lucrătura e gata / Vlad Gheorghe anunță excluderea din Partidul DREPT a cinci dintre cei zece deputați

5 Priviți, un zid s-a prăbușit peste mașini, într-o parcare din București! Incidentul s-a petrecut înainte de cutremur