S-a stabilit unde se va juca derbyul Dinamo - FCSB, dintre surpriza și dezamăgirea din acest sezon de Superliga

S-a stabilit unde se va juca derbyul Dinamo - FCSB, dintre surpriza și dezamăgirea din acest sezon de Superliga

Derbyul Dinamo București - FCSB va avea loc în weekendul 19-20 octombrie, imediat după pauza competițională din Superliga, generată de meciurile României în Liga Națiunilor cu Cipru și Letonia. Partida se va juca pe Arena Națională, cel mai mare stadion al țării.

Dinamo - FCSB se joacă pe 19 sau pe 20 octombrie. Foto Sportpictures

Dinamo - FCSB se joacă pe 19 sau pe 20 octombrie. Foto Sportpictures

De obicei, partidele ”câinilor” sunt găzduite de stadionul Arcul de Triumf, stadionul propriu din șos Ștefan cel Mare fiind în reconstrucție. Conducerea clubului a hotărât să organizeze meciul cu FCSB pe Arena Națională, pentru că se așteaptă la un număr mare de suporteri și implicit venituri mari din vânzarea biletelor.

Andrei Nicolescu, șeful clubului a declarat pentru Fanatik că toate actele sunt pregătite. „Se joacă pe Arena Națională, este stabilit. Cred că am și primit hârtia de acces de la Primărie. E primul meci după pauză, sper să fie sâmbătă sau duminică”, a spus acesta.

Până la ora partidei, Dinamo se va întări cu noi transferuri, dar și cu jucători care vor reveni după diverse probleme. Dennis Politic este deja refăcut, Boateng va fi în lot de săptămâna viitoare, iar Gnahoré s-a întors la echipă după ce a avut un eveniment în familie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un articol care chiar merită citit...

2 Voi ați citit povestea asta?

3 Încă o poveste de dragoste din lumea mondenă a ajuns la final

4 Câteva secrete ale Mossad...

5 Eșec de proporții pentru ruși, după ce racheta nucleară Satan II, „care nu poate fi interceptată”, a explodat în siloz, făcând un crater vizibil din s…