S-a stabilit a doua finalistă de la Wimbledon. Cehoaica Barbora Krejcikova a învins-o pe Elena Rîbakina VIDEO

S-a stabilit a doua finalistă de la Wimbledon. Cehoaica Barbora Krejcikova a învins-o pe Elena Rîbakina VIDEO

Italiana Jasmine Paolini va juca în finala de la Wimbledon împotriva cehoaicei Barbora Krejcikova, care a trecut de Elena Rîbakina în cea de-a doua semifinală.

Barbora Krejcikova vs Jasmine Paolini în finala de la Wimbledon. FOTO Wimbledon Facebook

Barbora Krejcikova vs Jasmine Paolini în finala de la Wimbledon. FOTO Wimbledon Facebook

Krejcikova s-a impus cu 3-6, 6-3, 6-4 în semifinala de la All England Club în fața Elenei Rybakina.

Jucătoarea kazahă de tenis Elena Rîbakina, numărul 4 mondial, s-a calificat miercuri în semifinalele turneului de Mare Şlem de la Wimbledon după ce a trecut uşor, cu 6-3, 6-2, de ucraineanca Elina Svitolina, locul 21 mondial, transmite presa internaţională.

Elena Rîbakina, în vârstă de 25 de ani, campioana din 2022 de la Wimbledon , s-a impus după un meci care a durat doar o oră şi un minut. Elina Svitolina nu a depăşit niciodată semifinalele la acest turneu, ea atingând această fază în 2019 şi 2023.

Barbora Krejcikova a eliminat-o în sferturi pe letona Jelena Ostapenko (14 WTA) după două seturi echilibrate, 6-4, 7-6 (7/4). Cehoaica în vârstă de 28 de ani, victorioasă la Roland Garros în 2021, nu mai atinsese până acum sferturile de finală pe iarba londoneză.

image

Jasmine Paolini, numărul 7 mondial, a învins-o pe Donna Vekic, locul 37 mondial, după două ore şi 50 de minute, aceasta fiind cea mai lungă semifinală feminină din istoria turneului de la Wimbledon , potrivit Agerpres .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii