„S-a înecat cu carne” / Un colonel FSB a murit după o cină desfășurată la Moscova

„S-a înecat cu carne” / Un colonel FSB a murit după o cină desfășurată la Moscova

Colonelul FSB Maxim Eremin, unul dintre fondatorii celui mai mare grup de fotbal rus, CSKA Red-Blue-Warriors, a murit la Moscova. Rusul de 50 de ani s-a înecat cu o bucată de carne în timpul cinei.

Colonelul FSB Maxim Eremin a murit după o cină la Moscova FOTO @nexta_tv / X

Colonelul FSB Maxim Eremin a murit după o cină la Moscova FOTO @nexta_tv / X

Canalul de Telegram rus Baza a scris despre acest incident. Conform surselor, Eremin, colonel FSB și șef al departamentului de combatere a terorismului, s-a simțit rău în timpul cinei pe 25 august și a început să respire cu dificultate, transmite Ukraine Today.

„Cauza a fost o bucată de carne care i-a blocat căile respiratorii. Eremin a fost dus de urgență la Spitalul Vorokhobov, dar nu a putut fi salvat. Cauza morții a fost asfixia mecanică”, se precizează în declarație.

Potrivit sursei, Eremin a fost un personaj cunoscut în lumea fotbalului din Rusia în anii '90. În plus, acesta a servit în Serviciul Federal de Securitate al Federației Ruse.

„La începutul anilor 2000 a plecat în Caucaz și a fost implicat în lichidarea mai multor comandanți de teren cunoscuți. Eremin a ajuns la gradul de colonel FSB și șef al departamentului de combatere a terorismului, și a făcut călătorii de afaceri în Siria”, se arată în raport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire epocală în Sarmizegetusa Regia: templul pictat al dacilor, dezvelit după două milenii

2 Blonda prezentă alături de șeful Telegram în momentul arestării sale în Franța a aprins imaginația internauților

3 „Un vrăjitor eretic, care umbla cu chiromanția, hipnoza, yoga și alte nebunii nu poate fi sfânt” / Petiție împotriva canonizării călugărului Arsenie B…

4 Rușii au adus la Kursk 30.000 de militari și încearcă să creeze un inel în jurul forțelor Ucrainei. Gen. Sîrskîi mai spune că în Donbas situația e foa…

5 O înregistrare video a Forțelor Aeriene Ucrainene ar fi dezvăluit din greşeală poziţia unui avion de vânătoare F-16