„Ruşine!”/Mesajul Oanei Pellea la fotografia ostentativă a Alinei Ceuşan, cu picioarele pe balustrada balconului la Teatrul „Odeon”/Reacţia influenceriţei

„Ruşine!”/Mesajul Oanei Pellea la fotografia ostentativă a Alinei Ceuşan, cu picioarele pe balustrada balconului la Teatrul „Odeon”/Reacţia influenceriţei

Oana Pellea a transmis un mesaj extrem de elocvent şi concis Alinei Ceuşan, amintindu-i că în locul unde ea îşi face fotografii ostentative, pe vremuri au stat personalităţi adevărate, precum Alexandru Paleologu şi Octavian Paler. „RUŞINE!”.

Fotografia pe care Alina Ceuşan a şters-o de pe reţele de socializare. Foto: Instagram

Fotografia pe care Alina Ceuşan a şters-o de pe reţele de socializare. Foto: Instagram

Fotografia cu picioarele influencerei Alina Ceușan urcate pe balustrada unui balcon de la Teatrul Odeon din Bucureşti, alături de mesajul „Post fashion week mood = very chill”, a devenit virală în mediul online, ca exemplu de lipsă de bun-simţ şi mitocănie. „Adevărul” a scris deja despre numeroasele mesaje critice la adresa gestului Alinei Ceuşan , dar elocvent este cel al actriţei Oana Pellea, o mare doamnă a teatrului românesc.

Oana Pellea consideră gestul disgraţios. Foto: arhivă

Oana Pellea consideră gestul disgraţios. Foto: arhivă

Oana Pellea a recunoscut balconul de la Teatrul Odeon şi i-a amintit influenceriţei că, exact în acel loc, unde ea şi-a expus ostentativ picioarele, pe vremuri se odihneau măinile unor personalităţi reale ale culturii româneşti, precum Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Lucian Pintilie şi alţii de aceeaşi valoare. „RUŞINE!”, i-a transmis scurt marea actriţă.

„O persoană de sex feminin, «influencer» de profesie, nu dau nume pentru că NU doresc să-i fac reclamă, a postat o fotografie, pe o rețea socială, în care își etalează picioarele ridicate pe balustrada unui balcon dintr-o sală renumită de spectacol… E un selfie de picioare…dizgrațios, nesimțită postare. Nu mă interesează că nu era un spectacol de teatru, ci un eveniment de «fashion». Am recunoscut balconul…Exact acolo, pe vremuri, a stat Domnul Alexandru Paleologu împreună cu Domnul Octavian Paler , îmbrăcați elegant, în semn de respect pentru sala de teatru și pentru actori. Știu, pentru că eu i-am invitat la premiera cu «Noaptea furtunoasă» în regia lui Mihai Măniuțiu. Pe balustrada unde persoana și-a trântit ostentativ pantofii…cândva au trecut mâinile lui Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Lucian Pintilie etc. etc… Am înţeles că a vrut să provoace, am înțeles că își face reclamă cu o postare nesimțită…și totuşi… Câtă lipsă de bun-simț, educație, cât prost gust, câtă vulgaritate!… Dacă persoana respectivă îmi citește postarea (m-aș mira), îi spun atât: SĂ VĂ FIE RUȘINE!

Postarea am văzut-o pe pagina Florin Ghioca - Theatre Photographer”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

Într-adevăr, Florin Ghioca, revoltat, postase, la rândul său, pe contul de Facebook, fotografia cu pricina.

„Din ciclul «jos labele de pe teatru!», vă prezentăm o duduie care crede că e «chill» să te crăcești așa la lojă. Culmea e că balustrada cu pricina e destul de înaltă, nici nu vreau să îmi imaginez cum și-a cocoțat Cruella condurii ăia de vrăjitoare așa de sus! Dacă ar veni la TNB i-aș da banii pe bilet, numai să plece. But wait, e infleluensără, ea așteaptă invitații, nu dă banii aiurea…”, scria Florin Ghioca pe contul personal de Facebook.

Cum răspunde Alina Ceuşan

După reacţiine negative din partea internauţilor, Alina Ceuşan a şters fotografia şi şi-a cerut scuze pe Instagram.

Alina Ceuşan a şters fotografia şi şi-a cerut scuze. Foto arhivă

Alina Ceuşan a şters fotografia şi şi-a cerut scuze. Foto arhivă

„Menționez că am șters fotografia respectivă din galerie la sugestia unora dintre voi. Nu am făcut-o să ascund un gest negândit, ci pentru că mi-am dat seama că nu e de postat sau făcut așa ceva. Fiecare om își are greșelile lui și, cu siguranță, era o lecție de învățat. În urma valului de comentarii la această postare, menționez că nu mi-am dorit să jignesc pe nimeni. Deși a fost într-un alt context, este într-o lojă de teatru. Recunosc acum, a fost o greșeală și mi-o asum, nu am văzut așa la momentul respectiv. Înțeleg, într-adevăr, că nu e un gest frumos și nu se va mai repeta”, a scris Alina Ceușan pe Instagram.

„Doamna Oana Pellea, vă respect și vă admir. Aveți dreptate. Am greșit punând picioarele pe acea balustradă. Nu a fost o lipsă de respect, ci pur și simplu... nu am gândit limpede. Mi-a plăcut lumina, mi-a plăcut cadrul. Am greșit și îmi pare foarte rău.

În realitate, nu ați vrea să fiți în pielea unui influencer care trebuie să își ceară scuze. Pentru că e foarte greu să îți ceri scuze. Iar când o faci, ceva nu e bine. Nici dacă nu îți ceri scuze nu e bine. Nici dacă scuzele vin prea târziu nu e bine. Mulțumesc doamnei Oana Pellea. Vă mulțumescpentru că deși la început m-ați arătat, apoi mi-ați luat apărarea în urma comentariilor cu atac la persoană, care au apărut. Îmi pare rău că nu am gândit limpede. Respect și teatrul și sala și actul artistic”, a scris Alin Ceușan în postarea ei de pe Instagram.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Motivul pentru care Laura Crișan și-ar fi aruncat tatăl în aer

2 Gigi Becali, despre generalul Lucian Pahonțu: „Are cea mai mare putere din România” / „Mi-e frică de omul ăsta”

3 Mungiu-Pippidi / „Maia Sandu a fost sfătuită prost, probabil din zona serviciilor românești”

4 „Numărul de șefi de stat care au răspuns invitației lansate de Vladimir Putin arată că liderul de la Kremlin nu este deloc izolat pe scena internațion…

5 VIDEO Constructorul turc de pe Drumul Expres Craiova–Pitești va produce „cea mai mare surpriză din 2024”