Ruse, final trist de US Open: Gabriela, în turul II la dublu, n-a apucat să joace în această fază

Ruse, final trist de US Open: Gabriela, în turul II la dublu, n-a apucat să joace în această fază

Perechea româno-ucraineană Gabriela Ruse/Marta Kostyuk a declarat forfait înaintea rundei a doua a probei feminine de dublu din cadrul US Open. Motivul? Accidentarea suferită de jucătoarea din Ucraina.

Gabriela Ruse. FOTO: Arhiva Adevărul

Gabriela Ruse. FOTO: Arhiva Adevărul

Ruse şi Kostiuk ar fi trebuit să joace în turul secund contra favoritelor numărul trei, Katerina Siniakova (Cehia)/Taylor Townsend (SUA). Potrivit Agerpres, Ruse şi Kostiuk rămân cu un cec de 40.000 de dolari şi 130 de puncte WTA la dublu.

Gabriela Ruse a pierdut în turul al treilea la simplu, venind din calificări, cel mai bun rezultat al ei la un turneu de Mare Şlem.

România mai are o singură reprezentantă la US Open, pe Jaqueline Cristian, care va juca în optimile probei feminine de dublu alături de italianca Angelica Moratelli.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Priviți ce e pe litoral / Mașini răsturnate, plaje devastate și sute de pompieri mobilizați

2 Schimbare radicală, după doi ani și jumătate / Ce face acum ucraineanca ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie din România

3 De la București la Brașov, pe autostradă. Când ar putea fi gata drumul de mare viteză

4 „Profită că nu înțelegem alfabetul lor” / Pățania unor români care și-au petrecut vacanța în Grecia

5 O expertă româncă din SUA propune o soluție care i-ar opri pe ruși să mai atace Ucraina. „Mă tem că mulți vor să-i pună pe masă viitorul”