Roxana Mânzatu, propunerea României pentru funcția de comisar european. Ciolacu: „Este o persoană potrivită”

Roxana Mânzatu, propunerea României pentru funcția de comisar european. Ciolacu: „Este o persoană potrivită”

Roxana Mânzatu este, oficial, propunerea României pentru funcția de comisar european. Premierul Marcel Ciolacu, spune că Roxana Mânzatu este persoana potrivită pentru această funcție și că ar fi impresionat și la interviul cu președinta Comisiei Europene.

Europarlamentarul Roxana Mânzatu FOTO Adevărul

Europarlamentarul Roxana Mânzatu FOTO Adevărul

Anunțul privind propunerea pentru funcția de comisar european a fost făcută de premierul Marcel Ciolacu. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa Roxanei Mânzatu, europarlamentar dar și coordonator al Departamentului pentru Evaluarea și Monitorizarea Integrată a Programelor Finanțate din Fonduri Publice și Europene. Roxana Mânzatu a candidat la europarlamentae în această vară pe listele PSD.

Marcel Ciolacu a precizat că România va avea un portofoliu relevant și că Mânzatu este cea mai potrivită pentru această funcție, de comisar european. În plus, europarlamentara social-democrată ar fi trecut și de un interviu dificil cu președinta Comisiei Europene „E un portofoliu relevant pe care îl va reprezenta România. Doamna președinte nu numește un comisar până nu are un interviu cu respectiva persoană, nominalizare. Acest interviu a avut loc duminică între doamna Roxana Mînzatu și președinta Comisiei, de o oră și jumătate. Categoric, pe urmă doamna președinte nu a avut decât cuvinte de laudă”, a precizat Ciolacu la o conferință de presă.

Știre în curs de actualizare

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Turcia va fi goală în câțiva ani. M-am simțit furat la fiecare pas” / Ce îi nemulțumește pe turiști

2 Topul persoanelor fizice care au cele mai mari datorii la ANAF. Pe primul loc se află un bucureștean, care are de plătit o sumă uriașă

3 Cine erau cei 6 ostatici găsiți morți de IDF într-un tunel din Gaza. Au fost împușcați în cap cu puțin timp înainte să fie recuperați

4 Nouă ipoteză privind cauza distrugerii avionului F-16 ucrainean. Nu ar fi fost lovit de o rachetă Patriot

5 Momentul în care un avion de luptă ucrainean din epoca sovietică lansează bombe cu planare asupra podurilor din Kursk