Ronaldinho a ales cei mai buni 3 jucători din istorie. Lionel Messi, „sărit” din schemă

Ronaldinho a ales cei mai buni 3 jucători din istorie. Lionel Messi, „sărit” din schemă

Ronaldinho, ajuns la 44 de ani, a fost unul dintre cei mai spectaculoși jucători din fotbalul mondial. El este considerat mentorul lui Lionel Messi, așa cum a recunoscut argentinianul, cei doi evoluând o perioadă împreună, la Barcelona.

Ronaldinho, unul dintre cei mai iubiți jucători de fotbal. Foto Facebook

Ronaldinho, unul dintre cei mai iubiți jucători de fotbal. Foto Facebook

Leo Messi a fost ani la rând cel mai bun din lume, împărțind trofeele cu rivalul său, Cristiano Ronaldo. Văzut de mulți cel mai bun din istoria fotbalului, argentinianul nu prinde podiumul în viziunea lui Ronaldinho. Brazilianul l-a lăudat de multe ori, dar a mărturisit că nu-l consideră în primii 3.

„Mă bucur că Messi a câștigat Balonul de Aur de 8 ori. Am fost prieteni la Barcelona. Dar nu-mi place să fac comparații și mi-e greu să zic că a fost cel mai bun din toate timpurile. Au fost Maradona, Pele, Ronaldo Nazario... E greu să spui că Lionel Messi i-a depășit. Nu pot să spun decât că e cel mai bun din generația lui”, a spus Ronaldinho în presa britanică.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 VIDEO Surprinzătoarele declarații ale generalului Valeri Zalujnîi despre „armatele NATO”

3 „Eu sunt femeie de rate? E cash” / Andreea Tonciu și-a cumpărat bolid de 700.000 de euro, dar fanii sunt convinși că a luat-o în rate

4 VIDEO Imagini cu ultimele clipe trăite de liderul Hamas, Yahya Sinwar

5 Igor Girkin dezvăluie că Rusia rămâne fără soldați și arme