Romina Gingașu a cumpărat haina de vulpe argintie a Elenei Ceaușescu. Cum a negociat partenera lui Piero Ferrari

Romina Gingașu a cumpărat haina de vulpe argintie a Elenei Ceaușescu. Cum a negociat partenera lui Piero Ferrari

Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, a achiziționat un obiect vestimentar purtat cândva de Elena Ceaușescu, soția „celui mai iubit fiu al poporului”.

 Romina Gingașu și Piero Ferrari. FOTO Instagram

Romina Gingașu și Piero Ferrari. FOTO Instagram

Românca a intrat recent în posesia blănii de vulpe argintie, care, în trecut, a aparținut soției lui Nicolae Ceaușescu, potrivit cancan.ro , care scrie că, pentru a cumpăra haina, Romina Gingașu a venit cu private jet-ul din Italia în România.

Piesa vestimentară a fost scoasă la licitație în urmă cu zece ani, în București, la un preț de pornire de 1000 de euro, potrivit sursei citate. Soția lui Piero Ferrari l-a cunoscut recent pe cel care a achiziționat-o în 2014 în urma amintitei licitații și s-a arătat interesată să o cumpere.

„Am considerat că este bine ca acest obiect să aparţină unei persoane de cetățenie română şi am negociat cu proprietarul care este de origine israeliană, cu condiţia ca eu sa nu o înstrăinez niciodată”, a dezvăluit Romina Gingașu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Blana din care a fost realizată piesa vestimentară provine de la o fermă din județul Mureș, deschisă în 1950, iar haina a fost creată și cusută special pentru soția președintelui Republicii Socialiste România.

Amintim că Romina Gingașu (31 de ani) și soțul său, Piero Ferrari (78 de ani), care are o avere estimată la peste 6 miliarde de dolari, au venit în București la începutul acestui an, pentru a lua parte la premiera filmului Ferrari, despre viața lui Enzo Ferrari.

Înainte de eveniment, românca a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, unde a oferit o lecție de modestie, mărturisind că pantofii și rochia gri purtată în platou și nu costă mai mult de 500 de lei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a aflat motivul pentru care dentista din Brăila a fost ucisă. Rolul esențial jucat de telefonul ei

2 Cum ajung românii să ofere „bani gratis” băncilor. Greșeala uriașă pe care o facem când economisim

3 Volkswagen și prăbușirea Germaniei

4 Cine erau Denisa și Delia, cele două tinere ucise la Constanța cu sânge rece. Concubina criminalului și fiul ei de 15 ani ar fi fost implicați

5 De citit / Adevărata problemă a economiei chineze