România – Ucraina a „rupt“ audiența: Pro TV, cifre de șapte ori mai mari decât Antena 1

România – Ucraina a „rupt“ audiența: Pro TV, cifre de șapte ori mai mari decât Antena 1

România – Ucraina, meciul nostru de debut la Euro 2024, a devenit o reușită sportivă, dar și una mediatică pentru Pro TV, canalul care deține drepturile pentru Campionatul European din Germania.

Imaginea bucuriei din timpul victoriei cu Ucraina. FOTO: Facebook

Imaginea bucuriei din timpul victoriei cu Ucraina. FOTO: Facebook

Potrivit cifrelor furnizate de paginademedia.ro , confruntarea de la Munchen, deși n-a fost programată în prime-time – meciul a început de la ora 16.00 – a a „rupt“ audiența. Concret, în medie, 2,8 milioane de români au urmărit partida care s-a încheiat cu victoria categorică a tricolorilor, scor 3-0.

Minutul de aur“, cel în care s-a înregistrat audiența maximă, a fost la ora 17.50, deci aproape de finalul partidei, când 3,7 milioane de români s-au aflat în fața televizoarelor deschise pe Pro TV.

Paginademedia a precizat că aceste cifre, de șapte ori mai mari decât cele înregistrate de Antena 1 și Kanal D, iau în calcul numai televizoarele din locuinţe. Nu şi aparatele de la terase, din cladiri de birouri sau instituţii publice.

Faptul că Pro TV și-a spulberat concurența cu meciul România – Ucraina (3-0) e un rezultat firesc, când vedem ce au difuzat alte canale, când s-a jucat partida de la Munchen:

*Antena 1 - Mireasa şi Observator 17.00

*Kanal D - reluare Jocul Cuvintelor şi, de la 16.30, Casa iubirii

*Happy Channel - serial turcesc Jurământul şi Happy Cafe

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii