România, spectacol la ședința foto de la Euro 2024: „Războinicul“ Ianis Hagi, în formă în fața camerelor VIDEO

România, spectacol la ședința foto de la Euro 2024: „Războinicul“ Ianis Hagi, în formă în fața camerelor VIDEO

Mai sunt cinci zile până la debutul României la Campionatul European din Germania, partida cu Ucraina fiind programată pentru luni, ora 16.00, la Munchen.

Ianis Hagi. FOTO: Arhiva Adevărul

Ianis Hagi. FOTO: Arhiva Adevărul

Desigur, deja se simte apăsarea așteptării meciului în lotul României, după cum Adevărul a explicat aici. De aceea, ședința foto la care au participat Edward Iordănescu și jucătorii săi în Germania a fost o ocazie bună pentru relaxare și pentru realizarea unor cadre la care tricolorii de acum se vor uita, cu plăcere, și peste mulți ani.

Ședința foto de dinaintea Campionatului European e o acțiune obligatorie, organizată de UEFA pentru toate naționalele calificate la turneul final. Imaginile realizate cu această ocazie vor fi folosite în graficul televiziunilor, înainte de fiecare partidă, dar și în timpul meciurilor, după marcarea golurilor.

VEZI CUM A DECURS ȘEDINȚA DE FOTO PENTRU ROMÂNIA

Reporterul „Adevărul“, Paul Cirican, un jurnalist cu peste două decenii de experiență, prezent la mai multe competiții majore de-a lungul anilor, va transmite din Germania. De acolo, va realiza reportaje și va urmări parcursul tricolorilor la turneul final.

Când și unde joacă România la Euro 2024, în grupa E

*17 iunie: ROMÂNIA – Ucraina (Munchen, 16.00), Belgia – Slovacia (Frankfurt, 19.00)

*21 iunie: Slovacia – Ucraina (Dusseldorf, 16.00)

*22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Koln, 22.00)

*26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19.00), Ucraina – Belgia (Stuttgart, 19.00)

Se califică în faza optimilor de finală primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune patru locuri trei din toate cele șase grupe Euro 2024.

Pro TV, Pro Arena și platforma VOYO transmit Campionatul European din Germania. Echipa de comentatori va fi formată din Cristian Pintea, Ion Alexandru, Mihai Dedu și Andrei Grecu.

Lotul României

*Portari: Niță (Gaziantep), H. Moldovan (Atletico Madrid), Târnovanu (FCSB)

*Fundași: Rațiu (Rayo Vallecano), Mogoș (CFR Cluj), Drăgușin (Tottenham), Racovițan (Rakow), Rus (Pafos), Nedelcearu (Palermo), Burcă (Al-Okhdood), Bancu (Universitatea Craiova)

*Mijlocași: Sorescu (Gaziantep), M. Marin (Pisa), Cicâldău (Konyaspor), R. Marin (Empoli), Stanciu (Damac), Șut (FCSB), Olaru (FCSB), Man (Parma), Mihăilă (Parma), I. Hagi (Alaves), Coman (FCSB)

*Atacanți: Drăguș (Gaziantep), Pușcaș (Bari), Alibec (Muaither), Bîrligea (CFR Cluj)

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii