România, promovată de un tiktoker celebru. Balkandad, impresionat de mâncarea din țara noastră

România, promovată de un tiktoker celebru. Balkandad, impresionat de mâncarea din țara noastră

Miloš Nedeljkov, cunoscut sub numele de Balkandad pe TikTok, a venit în București pentru a a face cunoștință cu mâncarea românească.

Miloš Nedeljkov FOTO: Captură video

Miloš Nedeljkov FOTO: Captură video

Miloš Nedeljkov este din Serbia și are pe TikTok circa 2 milioane de abonați pe TikTok și aproape un milion de urmăritori pe Instagram.

Zilele trecute, acesta a ajuns în România, la invitația urmăritorilor, care au văzut postările sale despre cultura sârbilor, astfel că i-at cerut acestuia să promoveze și produsele românești.

Balkandad, așa cum se numește tiktokerul pe platforma de socializare, a făcut o plimbare prin centrul Bucureștiului, a mers pe Calea Victoriei, iar l-a final a poposit la Casa Poporului. Și-a continuat „călătoria” la Ateneul Român, la statuia Regelui Carol I din fața Palatului Regal, dar a văzut și un celebru hotel.

Tot el a dansat pe ritmurile melodiei „Made in România”, iar în Piața Obor a testat o mulțime de preparate tradiționale românești, cum ar fi mici, papanași, ciorbă de burtă și chiar palincă.

„Ca sârb, mi se pare un preparat familiar, pentru că seamănă cu ceva, așa că l-am întrebat pe proprietar din ce sunt făcuți. Am aflat că sunt din carne de porc, de vită și au piper, sare, usturoi și ceapă (...) Mi-au plăcut atât de mult, încât mi-am mai comandat încă 3”, a spus Balkandad despre micii de la Obor, potrivit click.ro.

Miloš Nedeljkov are 28 de ani. Recent, acesta s-a filmat alături de marele campion Novak Djokovic, unde peste 5 milioane de internauți au reacționat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 VIDEO Atacuri de o amplitudine fără precedent ale Ucrainei în Rusia!

3 Al Bano a cântat la nunta lui Horia Ivanovici cu roșcata

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ce vedete nu mai suportă românii / „Tudor Chirilă. Are atitudine de bădăran şi încă se crede adolescent la 40+ de ani. Nu-i suport faţa, muzica şi ideil…