România, la înălțime și la Frankfurt. Numărul extraordinar al fanilor tricolori așteptați la meciul de diseară

România, la înălțime și la Frankfurt. Numărul extraordinar al fanilor tricolori așteptați la meciul de diseară

Stadionul din Frankfurt va găzdui diseară (ora 19.00, PRO TV), meciul România - Slovacia, partidă decisivă pentru calificarea în optimile de finală ale Euro 2024.

După ce fanii tricolorilor au impresionat întregul mapamond cu manifestarea afecțiunii lor față de echipa noastră națională la Munchen și la Koln, o nouă „invazie galbenă” se anunță și diseară la Frankfurt, în tribunele Waldstadion. Conform unor surse din cadrul FRF, la meciul cu Slovacia vor venit peste 30.000 de români, mai mulți decât au fost la Koln.

Mai mult de jumătate din arenă va fi galbenă

Stadionul pe care România joacă diseară are o capacitate de 47.000 de locuri alocate suporterilor pentru meciurile de la Euro 2024, ceea ce înseamnă că fanii tricolorilor vor ocupa mai mult de jumătate din arenă.

Astăzi, de la 19.00, ora României, naționala lui Edi Iordănescu joacă împotriva Slovaciei partida decisivă pentru calificarea în optimile de finală Euro 2024. Un rezultat de egalitate ar duce ambele formații în fazele eliminatorii ale turneului final.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii