„România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”

„România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”

Romina Gingașu spune că România este o țară sigură în comparație cu alte țări. Soția miliardarului Piero Ferrari consideră că Londra este unul dintre cele mai periculoase orașe.

​Invitată în cadrul podcastului La Măruță, Romina a vorbit deschis despre pericolele pe care le-a întâlnit de-a lungul timpului și a mărturisit că în Italia de exemplu ea nu are curaj să iasă din casă cu bijuterii, iar la Londra s-a simțit în cel mai mare pericol.

"Unde ți se pare mai puțin sigur? În Londra?", a

"Clar, da. În Londra, ieși fără geantă scumpă, ieși fără ceas. Acum am doar Apple Pay."

"Și unde crezi că o să ajunge cu toată chestia asta, unde Europa devine atât de nesigură?"

"Păi e extremismul. Ăsta e extremismul care a fost votat. Spre direcția asta o să se ducă. În care o să ne fie frică să ieșim pe stradă. Deja în Italia, la fel. Ies fără bijuterii, fără nimic. România e safe în momentul de față, dar... hai să ne uităm și un pic spre alte țări să vedem ce se întâmplă acolo.

Pentru că Londra stă chiar rău. Pentru că s-a întâmplat acel Brexit. Acel Brexit e cumva legat de noi și de Uniunea Europeană și era un schimb de informații și de securitate și de tot. Prietena mea este Baronessa Verma din Camera Lorzilor. Eu am luat prânzul în Parlamentul Angliei de două ori, în House of Lords, cu ea.

Avem clienți de Ferrari care erau în mașină și s-a spart geamul ca să i se ia ceasul de la mână. Îl știu foarte bine pe acel client. A fost șocat", a mărturisit Romina.



Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii