România - Belgia: de ce nu vom revedea imaginile memorabile cu fanii români, ca la partida cu Ucraina

România - Belgia: de ce nu vom revedea imaginile memorabile cu fanii români, ca la partida cu Ucraina

Partida România - Belgia, din runda a doua a fazei grupelor Euro 2024, are loc mâine, de la ora 22.00, la Koln. După ce 30.000 de fani ai României au impresionat întreg mapamondul cu prestația lor de la meciul cu Ucraina, acum situația nu va mai putea fi la fel.

Suporterii României au făcut  show la Munchen, în primul meci de la Euro 2024. Foto Adevărul

Suporterii României au făcut show la Munchen, în primul meci de la Euro 2024. Foto Adevărul

Asta pentru că pe Cologne Stadium nu vor mai fi la fel de mulți români ca la Munchen, arena din Koln fiind mai mică decât Allianz Arena: are doar 50.000 de locuri, față de 75.000. Astfel, cota de bilete care a revenit suporterilor tricolorilor este mai mică, de până în 20.000.

Chiar și așa, fanii României promit să facă iar spectacol , să ducă echipa spre un rezultat pozitiv, dar și să confirme simpatia câștigată în fața întregului mapamond la adresa lor. Și românii vor încerca să intre în număr cât mai mare la meciul cu Belgia, ”vânând” biletele suporterilor neutri, care au fost scoase la vânzare, la negru, și cu 2.000 de euro.

Parada Fanilor, cu două ore înainte de meci

Un eveniment prin care vom ieși iar în evidență va fi Parada Fanilor, programată cu două ore înainte de startul partidei de mâine. Suporterii vor avea ocazia să meargă împreună către stadion, într-un grup organizat, pe un traseu care se va întinde pe aproximativ 2 kilometri și care va dura în jur de 40 de minute. Pe parcursul acestui traseu, fanii vor primi mici steaguri tricolore și vor defila către Cologne Stadium.

Parada Fanilor către stadionul din Koln va începe la ora locală 18.30, iar fanii sunt așteptați la punctul de întâlnire de la ora 18.00 ca să facă poze, să se picteze pe față și să primească steagurile și bannerele pentru meci. Parada va fi coordonată de Mihai Bobonete. Celebrul comediant va întreține atmosfera în rolul de MC pe durata traseului către arena din Koln.

Coordonatele Paradei Fanilor

Punct de întâlnire Fan Walk Koln: Josef Lammerting-Allee

Ora întâlnirii: 22 iunie, ora locală 18.00

Ora de start: 22 iunie, ora locală 18.30

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii