Români acuzați că au mâncat pe săturate la o tavernă din Grecia și au fugit fără să plătească

Români acuzați că au mâncat pe săturate la o tavernă din Grecia și au fugit fără să plătească

Patronul unui restaurant din Grecia a apelat la Facebook pentru a găsi un grup de 11 români, cinci adulți și șase copii, care au mâncat și au băut în taverna sa, dar au plecat fără să plătească.

Doi dintre românii care au plecat fără să achite nota de plată. FOTO: Captură video

Doi dintre românii care au plecat fără să achite nota de plată. FOTO: Captură video

Grecul a apelat la grupul de Facebook Forum Thassos pentru a afla cine sunt românii care au mâncat și au băut în taverna lui, dar „au uitat” să plătească. În postare apar și fotografiile surprinse de camere cu doi dintre adulți.

„Bună, grup minunat de la Taverna Sakis Sykoudis. Am dori să vă cerem ajutorul. Joi seara, ăștia doi au mâncat în taverna noastră cu familiile lor (în total 5 adulți și 6 copii) și au uitat să plătească. Dacă vreunul dintre voi îi cunoașteți, vă rugăm să-i contactați sau să ne contactați pe noi, astfel încât să le reamintim să treacă pe la noi pentru a chita nota de plată. Bucurați-vă de vacanță”, a scris patronul grec.

Reacțiile internauților nu au întârziat. „Știm ce limbă vorbesc?”, a întrebat administratorul grupului. „Română ”, i s-a răspuns. „Ar putea fi moldovenească, este foarte asemănătore. Poate numerele mașinilor pot rezolva misterul”, a insistat administratorul, dar a primit asigurări că ar fi vorba de români.

„Ați făcut plângere la poliție? E totuși o insulă, bănuiesc că dispun de alte mijloace de identificare”, a întrebat cineva. „Da, am contactat deja poliția”, a anunțat grecul. „Îmi pare rău pentru voi! Îmi pare rău că există așa turiști! Trebuie pedepsiți!”, a scris o doamnă. „Au mâncat sau doar au băut? Se pare că au plecat cu burțile pline”, a întrebat altcineva. „Au mâncat și apoi au băut”, a venit răspunsul.

„Nu e greu, suntem la mare”

„Ar trebui puse pozele lor la îmbarcare pe ferry!”, a sugerat cineva. „Foarte bună idee, exceptional! Să nu-i îmbarce pe ferrry până nu rezolvă problema”, i-a dat altul dreptate.

Dați pozele acestea la mai multe restaurante, poate îi recunosc și cheamă poliția”, a fost altă idee, în timp ce altcineva a vrut să afle cum au reușit cei 11 să înșele vigilența ospătarilor. „Nu e greu. Suntem la mare. O mulțime de turiști mănâncă, iar în același timp merg la plajă alergând după copii, deci 1-2 persoane stau la masă etc. Lăsăm clienții noștri să se bucure de masă și de vacanță, nu ne place să-i stresăm”, a răspunsul grecul.

„Să le fie rușine dacă știu ce înseamnă rușinea. Dacă nu știu să le stea în gât următoarea masă oriunde ar fi ea”, a scris alt internaut revoltat. „Anunțati poliția. Îi rețin la ieșirea din Grecia!”, a sugerat altul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…