Rivaldo l-a „citit” pe Gică Hagi, partenerul său de la Farul: „Țipă, se ceartă, dar așa e el”

Rivaldo l-a „citit” pe Gică Hagi, partenerul său de la Farul: „Țipă, se ceartă, dar așa e el”

Rivaldo, fostul mare jucător brazilian, este un apropiat al clubului Farul, patronat de Gică Hagi. Sud-americanul a vorbit despre managerul echipei de pe Litoral, dezvăluind că relația lor este normală, în ciuda caracterului coleric al românului.

Gică Hagi l-a convins pe Rivaldo să se alăture proiectului Farul. Foto Facebook

Gică Hagi l-a convins pe Rivaldo să se alăture proiectului Farul. Foto Facebook

„La Farul, relaţia dintre mine şi Hagi este una liniştită. Îl aud că e mai exigent la antrenamente, dar el ştie că, pentru a fi învingător, trebuie să dai totul în pregătire, la meciuri şi de aceea el mai ţipă, se mai ceartă cu jucătorii, încearcă să scoată ce e mai bun din jucători la antrenamente, la meciuri. Este felul lui de a fi. El trăieşte pentru fotbal, adoră fotbalul, să fie zi de zi la antrenament.

Este foarte muncitor, de asta a cucerit atât de multe lucruri în fotbal. De asta cred că e considerat numărul 1 din România şi e respectat de toată lumea. În Brazilia, când se vorbeşte de România, se spune Hagi, pentru tot ce a făcut cu naţionala lui Toţi îl cunosc pe Hagi, ce fel de om este şi ce mare profesionist a fost ca jucător, dar şi acum ca preşedinte de club şi antrenor” , a declarat Rivaldo zilele trecute, conform ProSport.

Fotbalistul de la care s-a inspirat Rivaldo

Fostul mare fotbalist a continuat, spunând că actualul său partener de la Farul a fost unul dintre jucătorii care i-au influențat cariera: ”Eu l-am cunoscut prin intermediul fiului meu (n.r. Rivaldinho). La acel Mondial din 1994, eu mă uitam şi îl adoram pe Hagi. Puţin a lipsit să fiu şi eu convocat la acel Mondial, pentru că fusesem pe lista preliminară cu un meci înainte să se anunţe lotul oficial, dar n-am mai ajuns la acel Mondial, cu Brazilia. Mereu l-am urmărit pe Hagi când juca.

Când evolua România, eu îi admiram lui Hagi stilul de joc, piciorul lui stâng, felul în care juca. El e cu şapte ani mai mare decânt mine şi mereu urmăream cum joacă. A fost un fotbalist, alături de Maradona şi Zico, de la care eu m-am inspirat”, a declarat Rivaldo, care a fost convins de Gică Hagi să cumpere 10% din acțiunile clubului Farul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii