
Rețeta unui produs alimentar banal a produs surprindere și scârbă pe internet: „Aproape că m-a dezgustat”
Rețeta unui produs folosit frecvent în bucătărie a produs surprindere și dezgust pe internet. Este vorba despre maioneză a cărei modalitate de preparare i-a surprins pe cei care au vizionat câteva videoclipuri. Imaginile au avut numeroase comentarii.
Oamenii au fost surprinși în primul rând de simplitatea rețetei pentru sosul lor preferat. Videoclipurile de pe TikTok cu prepararea maionezei au provocat un val de comentarii în care oamenii și-au arătat surprinderea, dar și dezgustul din cauza utilizării ouălor crude, scrie Lad Bible .
În timpul sărbătorilor, oamenii gătesc adesea carne și legume, fără a neglija sosurile. Ei folosesc informații de pe internet pentru a-și îmbunătăți mâncărurile pe care le pregătesc în bucătăria proprie. Foarte căutate sunt rețetele home-made , iar videoclipurile care demonstrează cât de ușor este să faci maioneză acasă au devenit virale.
Analizând comentariile, se poate spune că mii de utilizatori au experimentat un adevărat șoc cultural. Simplitatea rețetei : ou, ulei, oțet și sare, a provocat tot felul de reacții.
„Aproape că m-a dezgustat”, au spus unii comentatori.
Mai presus de toate, oamenii s-au declarat surprinși de faptul că se folosesc ouă crude.
Unul dintre comentariile populare ale videoclipului spune: „Cum poate fi sigur?”
Nu mai puțin surprinzător pentru cei care au vizionat filmările a fost modul în care gălbenușul și untul se transformă într-o masă albă groasă în timpul mixării.
„De ce devine alb?”, s-au întrebat unii, iar răspunsul este simplu: procesul creează o textură și o culoare caracteristice.
Unii, după ce au aflat adevărul despre sosul lor preferat, au recunoscut că „nu vor mai putea niciodată să se uite la maioneză la fel ca înainte”.
„Mă simt prost”, au concluzionat cei care nu știau cum se produce maioneza.
Sursa: adevarul.ro