Remediul mănăstiresc eficient împotriva multor probleme de sănătate. Util și în lupta cu excesul de kilograme: „Efect imediat”

Remediul mănăstiresc eficient împotriva multor probleme de sănătate. Util și în lupta cu excesul de kilograme: „Efect imediat”

Există preparate naturiste care pot determina schimbări benefice în organism. Lista plantelor medicinale din care se prepară licori tămăduitoare este lungă. Dintre multiplele combinații posibile, un remediul mănăstiresc este renumit pentru efectele sale multiple.

Remediul mănăstiresc, explicat de Maica Ecaterina. FOTO colaj Click!

Remediul mănăstiresc, explicat de Maica Ecaterina. FOTO colaj Click!

Un ceai pe care îl poți prepara foarte rapid este soluția care acționează eficient împotriva mai multor probleme de sănătate, fiind recomandat inclusiv persoanele care vor să slăbească, potrivit Click!

„Este un ceai multifuncțional, deoarece are atâtea ingrediente, încât sigur o să fugă virușii de sezon, dar și kilogramele în plus, ele se vor topi. Ghimbirul este un adevărat antifungic, este foarte bun pentru durerile de gât. Usturoiul este un antibiotic natural, cu calități ca ale ghimbirului”, explică Maica Ecaterina într-un videoclip Trinitas, publicat pe YouTube.

Ingrediente:

1 cm ghimbir

1 cană apă

1 cățel usturoi

1/2 linguriță turmeric

1/2 linguriță scorțișoară

un vârf de linguriță piper negru

1 lingură oțet de mere

1/2 lămâie

1 lingură miere

Modul de preparare, în Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Chestia asta chiar merită citită... / „Cer ceea ce este corect: să facem un drive test. Vă rog, deci, să mă programați (data și ora) când sunteți dispon…

2 De citit această analiză sovietică din anii '80 despre Israel și Orientul Mijlociu

3 Bulgaria, mereu surprinzătoare...

4 Cum a descris viitorul Paul Dienach, bărbatul care ar fi călătorit în anul 3906 în locul lui Andrew Northman

5 Surpriză de proporții în Ungaria? / Americanii modernizează infrastructura în Kecskemet, unde ar putea ajunge avioane cu capacități nucleare