Remarca jignitoare pe care Prințul Harry i-a aruncat-o mamei sale vitrege, Regina Camilla. Ce i-a spus tatălui său despre căsătoria cu aceasta

Remarca jignitoare pe care Prințul Harry i-a aruncat-o mamei sale vitrege, Regina Camilla. Ce i-a spus tatălui său despre căsătoria cu aceasta

Pe fondul lansării memoriilor sale „Spare”, Prințul Harry a adus o remarcă usturătoare despre mama sa vitregă, regina Camilla, într-un interviu realizat anul trecut de Anderson Cooper.

Prințul Harry. FOTO GettyImages

Interviul în care Prințul Harry vorbește urât despre Regina Camilla a devenit viral pe populara platformă de socializare, TikTok .

Referindu-se la relația tatălui său cu Camilla, în timp ce acesta era căsătorit cu răposata sa mamă, el a adăugat: „Camilla a fost a treia persoană care făcea parte din căsătoria asta. Trebuie să-și reabiliteze imaginea...”, arată express.co.uk .

În clip, Harry a fost întrebat dacă atât el, cât și Prințul William i-au cerut direct tatălui lor să nu se căsătorească cu Camilla, iar acesta a răspuns „Da”.

Când a fost întrebat de ce au făcut asta, Harry a spus: „Nu am crezut că este necesar. Ne-am gândit că va provoca mai mult rău decât bine”.

În clip sunt redate imagini similare cu Diana și Camilla , stând fiecare pe o bancă lângă regele Charles.

Mulți internauți au sărit în apărarea lui Harry: „Diana este atât de mândră de Harry!”.

Un altul a comentat: „Aș fi vrut ca Diana să fi știut cum va lupta Harry pentru ea și cum va avea grijă de moștenirea ei. L-a învățat bine”.

O sursă a declarat penru US Weekly că regina Camilla încearcă să îl țină la dispatanță pe Haerry: „ Camilla nu-l place Harry și nu vrea ca Charles să fie stresat în timp ce este supus tratamentului, așa că încearcă să limiteze interacțiunea”.

Cartea prințului Harry s-a vândut ca pâinea caldă FOTO Profimedia

Cartea prințului Harry s-a vândut ca pâinea caldă FOTO Profimedia

Volumul de memorii „ Spare ” al prinţului Harry este cartea de non-ficţiune cea mai rapid vândută vreodată, anunța, în 2023, Sky News citând editorul, care a precizat că a înregistrat sute de mii de vânzări în câteva ore de la lansare.

Este vorba de vânzări din ediţiile hardcover, ebook şi audio, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Editura Penguin Random House a declarat că volumul de memorii al ducelui de Sussex "a depăşit chiar şi aşteptările noastre cele mai optimiste", adăugând că singurele cărţi care s-au vândut mai mult în prima zi a lansării lor au fost romanele din seria Harry Potter.

Controversata autobiografie a prinţului Harry, a cărei ediţie în limba spaniolă a fost pusă din greşeală în vânzare mai devreme decât fusese planificat, a fost lansată în mod oficial în 2023, numeroşi cititori aşteptând la coadă pentru a achiziţiona un exemplar din ediţia hardcover a volumului de memorii al ducelui de Sussex.

Cartea a atras atenţia în întreaga lume datorită dezvăluirilor sale privind acuzaţiile lansate de prinţul lui Harry la adresa tatălui său, regele Charles al III-lea, mamei sale vitrege, Camilla, şi fratelui său mai mare, prinţul William.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă

3 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”

4 „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru” / Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia

5 VIDEO Cum arată acum prima și singura autostradă construită de chinezi în România