„Regele Fițelor”, Andrei Versace, a fost găsit mort

„Regele Fițelor”, Andrei Versace, a fost găsit mort

Andrei Parvan, cunoscut ca „Andrei Versace”, a fost gasit mort, intr-un apartament dintr-un complex rezidential din Sectorul 1 al Capitalei.

Politistii din cadrul Politiei Capitalei, Sectia 2 au comunicat ca „astazi, 20 iulie 2024, in jurul orei 10.35 (…) au fost sesizati prin apel 112, de catre un barbat, in calitate de agent de securitate al unui complex de locuinte, situat la o adresa din Sectorul 1, cu privire la faptul ca dintr-un apartament s-ar simti un miros intepator, specific unei persoane decedate.”

Politistii s-au deplasat la fata locului si au constatat faptul ca „sesizarea se confirma”. Ulterior, la fata locului a ajuns si un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta. In urma cercetarilor si verificarilor efectuate, in apartament a fost gasita o persoana decedata, fiind vorba despre un barbat, fara a prezenta urme de violenta.

Cazul a fost preluat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu Serviciul Omoruri, in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor si a imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

Trupul neinsufletit a fost transportat la Institutul National de Medicina Legala, in vederea efectuarii necropsiei, potrivit politistilor.

Personaj controversat, Andrei „Versace” a atras atentia prin modul in care isi expunea luxul in care traieste. S-a pozat adesea alaturi de masini de lux, elicoptere sau in vacante exclusiviste. Mai mult, acesta le arata urmaritorilor sai apartamentul in care locuia si se lauda ca a investit in el nu mai putin de 600.000 de euro.

Pe numele lui real, Andrei Parvan, „Versace” a fost facut cunoscut in show-urile lui Mihai Bendeac, pozand ulterior ca “influencer”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii