Record neobișnuit. Un pasionat de modificări corporale, „spaima copiilor”, încearcă să obțină recordul pentru cele mai mari nări din lume

Record neobișnuit. Un pasionat de modificări corporale, „spaima copiilor”, încearcă să obțină recordul pentru cele mai mari nări din lume

Un pasionat de modificări corporale din Kansas, SUA, care spune că oamenii fug de el pe stradă și îl numesc "ciudat", vrea să obțină recordul mondial pentru cele mai mari nări din lume.

Recordul neobișnuit pe care vrea să îl atingă un american FOTO Jessy Kirkpatrick / Facebook

Recordul neobișnuit pe care vrea să îl atingă un american FOTO Jessy Kirkpatrick / Facebook

Jessy Kirkpatrick, care este non-binar, are trei tatuaje mari pe față, șapte modificări corporale la lobii urechilor, limbă, sept, și nări, precum și 27 de piercinguri și „coarne” pe frunte. Jessy, care are și un tatuaj mandala complet negru pe gât, spune că este privit fix de oameni în orașul natal – localnicii arată cu degetul și râd, în timp ce mamele și copiii „fug”, potrivit Mirror .

În ciuda judecăților, acesta nu are de gând să se oprească prea curând. Noua lui țintă este să își facă nările cât mai mari poibil.

„Vorbeam cu un prieten într-o zi când mi-a venit ideea”, a spus Jessy, creator de conținut. „Voiam o nouă provocare, așa că am făcut o postare pe Facebook în care le spuneam tuturor ce voi face în continuare. Vreau să fiu deținătorul recordului mondial pentru cele mai mari nări.”

Recordul Guinness pentru cel mai lung nas este deținut de regretatul Mehmet Özyürek, care a murit anul trecut la vârsta de 75 de ani. Nasul lui avea 8,8 cm lungime. În prezent, nu există un record pentru cele mai mari nări, dar Jessy vrea să le facă cât mai mari posibil înainte de a intra în competiție. În prezent, au ajuns la 27 mm.

„Am primit multe felicitări și meme-uri amuzante. Majoritatea de la prietenii mei, desigur, dar nu aș vrea să fie altfel. Nările mele au acum 27 mm, septul a ajuns la 12 mm și chiar am mărit și piercingul de la puntea nasului. Este pasiunea mea. Uneori tot ce trebuie este un mic impuls pentru a continua”, a adăugat Jessy.

Până acum, Jessy a cheltuit 15.000 de dolari (11.350 de lire sterline) pentru aspectul neobișnuit pe care îl are.

„Devine plictisitor să aud aceleași insulte mereu. Dar este o țară liberă, toată lumea are dreptul la propriile păreri și sentimente. Singura problemă pe care o am este atunci când cineva încearcă să-mi ia dreptul la liberă exprimare pe baza prejudecăților sau opiniilor lor. În esență, încercând să mă forțeze să cred ce cred ei – acolo trasez linia.”

Jessy plănuiește să continue să-și mărească nările pentru a le face cât mai mari posibil înainte de a intra în Cartea Recordurilor Guinness anul viitor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Următoarea lovitură de stat a lui Putin

2 A murit la 23 de ani, pentru o poză

3 Un american în România / „Problema e că acolo pur și simplu nu ne putem permite să trăim”

4 Consulul Ungariei la București, Vágó Ferenc, a murit pe A1 după ce un camion cu lemne a rupt parapetul și a intrat pe contrasens

5 E disperare mare, Rusia își retrage mercenarii „Brigada Ursul” din Burkina Faso și îi trimite să lupte în regiunea Kursk