Real Madrid, atac stelar: Kylian Mbappe a semnat cu noua campioană a Europei

Real Madrid, atac stelar: Kylian Mbappe a semnat cu noua campioană a Europei

Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid, la o zi după ce spaniolii au câștigat Liga Campionilor. Transferul mult așteptat s-a realizat astăzi, când cele două părți au ajuns acordul final, astfel că starul francez va îmbrăca tricoul campioanei Europei.

Mpabbe, decarul naționalei Franței, a semnat cu Real Madrid. Foto Getty images

Mpabbe, decarul naționalei Franței, a semnat cu Real Madrid. Foto Getty images

Documentele au fost semnate, iar anunțul oficial va fi făcut săptămâna viitoare. „Kylian Mbappe la Real Madrid, HERE WE GO! Toate documentele au fost semnate și s-a încheiat. Real Madrid este pe punctul de a anunța transferul lui săptămâna viitoare. Mbappe a luat decizia încă din februarie. Acum poate fi considerat deja noul jucător al Realului”, a transmis Fabrizio Romano, reputat jurnalist specializat în transferuri internaționale.

Și-a cumpărat casă la Madrid

Mbappe și-a anunțat public de mai multă vreme despărțirea de PSG, echipă la care a jucat 7 sezoane. S-a înțeles cu Real, și-a cumpărat deja o casă în care va locui pe perioada în care va evolua la Madrid, dar a ocolit până în prezent întrebările care vizau trecerea sa la campioana Europei. Cu internaționalul din Hexagon în echipă, Real Madrid va avea un atac stelar din sezonul viitor, unul în care va încerca să câștige cel de-al 16-lea trofeu al Ligii Campionilor: Vinicius, Mbappe, Rodrygo,și Bellingham în spatele lor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii