Reacția lui Marius Pieleanu la acuzele conform cărora ar fi hărțuit sexual studente de la SNSPA

Reacția lui Marius Pieleanu la acuzele conform cărora ar fi hărțuit sexual studente de la SNSPA

Scandalul hărțuirilor sexuale de la SNSPA, avându-l ca personaj central pe sociologul Alfred Bulai, l-a adus în prim-plan printre alți profesori suspectați de hărțuire sexuală asupra studentelor și pe sociologul Marius Pieleanu.

Sociologul Marius Pieleanu FOTO arhiva Adevărul

Sociologul Marius Pieleanu FOTO arhiva Adevărul

Jurnaliștii de la site-ul Epoch Times l-au contactat pe Marius Pieleanu pentru a își spune punctul de vedere vizavi de acuzele de hărțuire sexuală, acuze venite inclusiv de la Ana Birchall, fostă ministră a Justiției și candidată la alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

„Deja am o etichetă pe care nu mi-o recunosc. La adresa mea, cu excepţia unor comentarii care sunt mai mult sau mai puţin părtinitoare, sunt şi eu la fel de surprins ca şi dumneavoastră”, a spus Marius Pieleanu.

Cunoscutul sociolog a refuzat să răspundă dacă a făcut vreodată sex cu studente de la SNSPA: „Nu pot să vă răspund, nu sunteţi Parchet, dumneavoastră, nu vă supăraţi. Astfel de întrebări nu se pun. Adică există cu totul şi cu totul alte mecanisme care conduc la întrebări de tipul acesta. Lucrurile astea sunt pentru mine chestiuni care mă şochează. Cum să îmi puneţi astfel de întrebări? Doamne fereşte! Îmi pare rău, nu mai pot răspunde la niciun fel de întrebare”.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook , Ana Birchall a spus că în 2008 ar fi fost hărțuită de sociologul Marius Pieleanu, și el profesor tot la SNSPA.

„Aș vrea să te vizualizez epidermic”, „vreau să te fac vedetă”, „ești prea frumoasă ca să fim amici”. Când eu eram hărțuită sexual de sociologul-profesor-star TV-făcător de sondaje Marius Pieleanu în 2008, unde erau marii bărbați de stat să mă apere? De ce, după ce presa a scris atunci despre modul scârbos în care Pieleanu mă agresa, nu a existat nicio investigație de presă, iar marele profesor a continuat să fie chemat în studiourile de televiziune? Când, în același an, 2008, a început una dintre cele mai mizerabile campanii de defăimare și de denigrare cu informații false despre mine, când se spunea că „am apărut în filmulețe erotice cu Mircea Geoană”, unde a fost majoritatea presei, cu atât mai mult cu cât cel care a lansat acea mizerie era coleg de breaslă?”, a scris Ana Birchall pe pagina sa de Facebook.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Ea este femeia misterioasă din afacerea pagerelor care au explodat în Liban

4 Așa o fi?

5 Foarte interesante amănunte...